Úvod Samsung Samsung Galaxy S22 One UI 5: Veľká aktualizácia príde na Galaxy S22 ešte tento mesiac!

One UI 5: Veľká aktualizácia príde na Galaxy S22 ešte tento mesiac!

Nevylučujú sa však mierne odchýlky.

1

Ak ste hrdým vlastníkom jedného zo zariadení Galaxy S22, máme pre vás dobrú správu. Aktualizáciu, ktorá so sebou prináša One UI 5 a Android 13, by ste mali obdržať ešte tento mesiac. Počas vývojárskej konferencie to prezradil samotný Samsung, píše TECHBYTE.

Aktualizačný balíček prináša mnoho skvelých noviniek. Okrem iného sa možno tešiť na ešte hlbšiu integráciu Material You, vylepšené dynamické témy a novú dynamickú uzamknutú obrazovku, čo znamená, že možností personalizácie bude minimálne z vizuálneho hľadiska viac než dosť.

Softvér však používateľov naláka aj na vylepšené ukladanie widgetov, rozpoznávanie textu v galérii či nové gestá. Napríklad potiahnutím dvomi prstami zdola nahor vyvoláte rozdelenie obrazovky, zatiaľ čo potiahnutím z pravého horného rohu sa dopracujete k takzvanému pop-up zobrazeniu.

Samozrejme, chýbať nebudú ani vylepšenia stability a bezpečnosti.

Zdroj: Lukáš Zachar (TECHBYTE.sk)

Do konca mesiaca

Samsung práve vydal štvrtú beta verziu rozhrania One UI 5 pre rad Galaxy S22. No hoci nie je isté, či je toto posledná verzia pred vydaním finálnej aktualizácie, jedno je isté – zariadenia Galaxy S22 ju obdržia do konca októbra. Spoločnosť však upozorňuje na možné odchýlky naprieč jednotlivými trhmi.

Do konca mesiaca by sme sa taktiež mali dočkať úplného plánu šírenia One UI 5.