Úvod Výrobcovia Oukitel MONŠTRUM Z ČÍNY: Tento telefón stojí len 100 €. Pozrite sa, čo...

MONŠTRUM Z ČÍNY: Tento telefón stojí len 100 €. Pozrite sa, čo všetko ponúka!

Oukitel C31 je nízkonákladová novinka pre menej náročných používateľov. Čo všetko dostanete za menej ako 100 €?

2

Spoločnosť Oukitel, ktorá je známa a veľmi obľúbená aj u nás, na Slovensku, práve uvádza do predaja absolútnu novinku – model Oukitel C31. Čo všetko ponúka a prečo je ideálnou voľbou pre menej náročných zákazníkov? Poďme si ho predstaviť.

Oukitel C31 je najnovším smartfónom spoločnosti s elegantným dizajnom a schopnou výbavou. Zariadenie disponuje objemnou, 5 150 mAh batériou a veľkým 6,517-palcovým displejom. Na zadnej strane sa nachádza 13 Mpx fotoaparát a po softvérovej stránke sa zas môžete spoľahnúť na aktuálny Android 12.

Zdroj: Oukitel

Oukitel C31: Čo dostanete za 100 €?

Na tom by ešte nič nebolo, ak by sa telefón nepredával za, dovolíme si tvrdiť, neprekonateľnú cenu len 98,30 € s poštovným na Slovensko zadarmo. Zariadenie sa predáva v troch rôznych farebných kombináciách, je hrubé len 9,5 mm a váži slušných 207 gramov.

Zdroj: Oukitel

C31 sa záujemcom bude páčiť prevažne pre veľkú batériu, ktorá dokáže nasýtiť aj tých najnáročnejších používateľov. Vďaka 5 150 mAh kapacite môžete čakať 50 hodín telefonovania, 60 hodín počúvania hudby či 520 hodín v režime standby.

Navyše, Oukitel C31 je bohato vybavený aj čo sa fotoaparátu týka. 13 Mpx senzor si rozumie so všetkými dôležitými funkciami (režim Pro, nočný režim či režim rozostrenia pozadia). Na prednej strane sa nachádza nemenej dôležitý 5 Mpx selfie fotoaparát.

Zdroj: Oukitel

Displej, RAM a úložisko

Celú prednú stranu zaberá 6,517-palcový displej s rozlíšením 1 600 x 720 pixelov a pomerom strán 20:9. Vďaka štvorjardovému procesoru MediaTek Helio A22 dokáže pracovať svižne pri všetkých dôležitých činnostiach. Procesoru pomáhajú 3 GB operačnej pamäte RAM a 16 GB úložisko rozšíriteľné o ďalších 256 GB.

Zdroj: Oukitel

Oukitel C31 si môžete kúpiť na Slovákmi obľúbenej platforme – Aliexpress. Poštovné na Slovensko je zadarmo.

Ak si chcete cenu zariadenia znížiť, neváhajte kliknúť na tieto dve tlačidlá priamo na Aliexpresse. Obchod vám vygeneruje kupóny v hodnote vyše 13 €.

Zdroj: Redakcia

V spolupráci so spoločnosťou Oukitel.