Úvod Zariadenia Monštrá z Číny: Elektrické horské bicykle prichádzajú na Slovensko, cenou šokujú!

Monštrá z Číny: Elektrické horské bicykle prichádzajú na Slovensko, cenou šokujú!

Hľadáš perfektný horský bicykel na jar, leto a jeseň? Eleglide M1 a M1 Plus sú fantastickými voľbami!

1
Posledné roky sa nesú v znamení elektrických bicyklov a kolobežiek. Na Slovensku si ich môžete požičať (ak vo vašom meste takáto služba je) alebo si ich jednoducho kúpiť. Tak máte istotu, že je zariadenie len vaše a môžete na ňom chodiť všade tam, kam potrebujete, kedy potrebujete. Na výber je niekoľko veľmi zaujímavých modelov, z ktorých si je veľmi ťažko vybrať. Poďme sa pozrieť na 2 z najzaujímavejších či už cenovo alebo funkčne.

ELEGLIDE M1

🛒 Cena: 599,99 € | 🎫 Kupón: GKB785S | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo ELEGLIDE M1 vám môžeme odporučiť veľmi jednoducho – nedávno sme ho recenzovali a uznali sme, že za takú cenu, za ktorú ho predáva Geekbuying, ide o jedno z najlepších rozhodnutí, minimálne čo sa elektrických bicyklov týka. M1-tka je kvalitne postavená, má dosť vysoký výkon pre cestu do/z práce či školy, hodí sa dokonca aj na jazdu lesom či po lúke. Model M1 ponúka 27,5“ pneumatiky, 21-stupňový prevodový systém SHIMANO, odnímateľnú 7,5 Ah batériu a dojazd až 65 kilometrov. Poteší iste aj odpružená predná vidlica či 5-stupňov elektrickej „pomoci“ pri pedálovaní. Môžete si totiž zvoliť, ako veľmi vám má bicykel pomáhať alebo či sa má vôbec zapojiť. Eleglide M1 odvezie osoby vážiace do 100 kilogramov.

ELEGLIDE M1 Plus

🛒 Cena: 749,99 € | 🎫 Kupón: NNNFREMPLUS | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo Model s označením M1 Plus je takmer rovnaký ako „klasická“ M1-tka, no v jednej veci sa predsa len líši. Je to, ako ste možno čakali, dojazd. M1 Plus totiž v konštrukcii skrýva až 12,5 Ah akumulátor, vďaka čomu dokáže na jedno nabitie prejsť až 100 kilometrov. Pochopiteľne, s väčšou batériou prichádza aj o niečo vyššia cena. Nie je to však nič drastické. Model Eleglide M1 Plus v aktuálnej akcii stojí veľmi slušných 749,99 €. Nižšia cena však nebude trvať večne. Ak hľadáte na sezónu bicykel, ktorý vyzerá a funguje ako bežný bicykel, no v konštrukcii skrýva malé prekvapenie a pomôže vám zdolať aj tie najnáročnejšie stúpania, Eleglide M1 a M1 Plus sú naozaj skvelými voľbami. Oba bicykle sú navyše odolné voči vode. Disponujú totiž certifikáciou IPX4. Na Slovensko vám ich obchod doručí do niekoľkých pracovných dní, pričom doplácať navyše už nemusíte nič.

🤝 V spolupráci s Geekbuying.