Úvod Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra v plnej paráde: Pozrite si reálne fotky novinky!

Samsung Galaxy S22 Ultra v plnej paráde: Pozrite si reálne fotky novinky!

0
Galaxy S22 Ultra bude najvyšším modelom z očakávanej série vlajkových lodí od spoločnosti Samsung. Rad s označením Galaxy S22 sa nám má ukázať v priebehu februára, o čom sme vás informovali v samostatnom článku. No aj napriek tomu, že sa predstavenie zariadení oneskorí, dá sa povedať, že už teraz o nich vieme takmer všetko. Bystrému oku informátorov pritom neunikol ani dizajn. Ako píše server SamMobile, informátor vystupujúci ako @hypark22 na Twitteri zverejnil niekoľko fotografií, ktoré v celej kráse zachytávajú elegantné krivky vlajkového modelu Galaxy S22 Ultra. Môžeme si všimnúť chýbajúceho foto modulu, pričom jednotlivé objektívy po novom vystupujú priamo z chrbta zariadenia. Do očí však bije predovšetkým náramná podobnosť vizuálneho prevedenia so starým známym Galaxy Note, od ktorého mal výrobca upustiť v prospech skladačiek.
galaxy-s22-ultra-real-foto-1
galaxy-s22-ultra-real-foto-2
galaxy-s22-ultra-real-foto-3
galaxy-s22-ultra-real-foto-4
galaxy-s22-ultra-real-foto-5
galaxy-s22-ultra-real-foto-6
Dá sa povedať, že Galaxy Note neskončil, len sa stal súčasťou série Galaxy S. A treba uznať, že zo strany Samsungu ide o šikovné rozhodnutie. Chce čo najviac propagovať svoje skladacie smartfóny v podobe Galaxy Z Fold a Galaxy Z Flip. Nahradil ich tak za Galaxy Note, ktorý presunul do radu Galaxy S. Viac menej to vyzerá, že jediným rozdielom bude názov. Nič iné.

Samsung Galaxy S22 Ultra: Očakávané špecifikácie

Čo sa týka výbavy, Galaxy S22 Ultra ponúkne 6,8-palcový displej s adaptívnou obnovovacou frekvenciou až do 120 Hz a podporou pre HDR10+. Interiér má vypĺňať čipset Snapdragon 8 Gen 1 alebo Exynos 2200 (v závislosti od trhu) a 5 000 mAh batéria s podporou pre nie rekordné, no stále rýchle 45 W nabíjanie. Zadná strana ponúkne zostavu štyroch fotoaparátov. Skladať sa bude zo 108 Mpx hlavného snímača obrazu, 12 Mpx širokouhlého senzora a dvoch 10 Mpx teleobjektívov s 3-násobným a 10-násobným optickým zoomom. Hranatému telu nebude chýbať ani certifikácia IP68, čiže solídna odolnosť voči vode a prachu.