Úvod Výrobcovia Xiaomi Najlepší robotický vysávač od Xiaomi: Viomi S9 má špičkové technológie a historicky...

Najlepší robotický vysávač od Xiaomi: Viomi S9 má špičkové technológie a historicky najnižšia cena pre Slovákov!

Xiaomi Viomi S9 predstavuje špičku vo svojom segmente. Slováci majú možnosť kúpiť si ho za vynikajúcu cenu.

0
Za posledné roky sme si mnohí zvykli na to, že domácnosti sa stali útočiskom mnohých inteligentných a automatizovaných pomocníkov. Jednou z prominentných skupín tohto segmentu sú robotické vysávače. Medzi najväčších expertov v tomto poli jednoznačne patrí Xiaomi, ktorý sa silnú pozíciu snaží obhájiť ich novinkou – Xiaomi Viomi S9.

Xiaomi Viomi S9

🛒 Cena: 357,99 € | 🇸🇰 Poštovné do SR: Zadarmo (kuriér) Robotický vysávač Xiaomi Viomi S9 je elegantný sám o sebe, to isté však platí aj o jeho základni. Biela v kombinácii so zlatou pôsobí skutočne pekne. Viomi S9 je oproti ostatným Viomi robotom vylepšený v jednom základnom smere – nabíjacia stanica má zároveň zásobník na nečistoty.
Xiaomi Viomi S9
Zdroj: Xiaomi
Vďaka tomu ho nemusíte čistiť po každom vysávaní. Všetko, čo povysáva na konci čistenia presunie do základne a môže pokračovať ďalej.
Zdroj: Xiaomi
Sám vysávač disponuje 5 200 mAh batériou, výkonom 950 W a sacím výkonom 2 700 Pa. Aj napriek vysokému výkonu dokáže nepretržite vysávať až 3 a pol hodiny. To by malo stačiť väčšine slovenských domácností. Súčasťou jeho výbavy je aj 250 ml nádoba na vodu, čo samozrejme znamená, že okrem vysávania dokáže aj zmývať. Svedčia o tom aj 3 možné režimy – vysávanie, zmývanie a oboje. Pochopiteľne, aj Xiaomi Viomi SE má plnú podporu smart funkcií. Pripojiť ho môžete k aplikácii Mi Home, v ktorej nájdete všetky potrebné nastavenia. Spravovať môžete napríklad pôdorys jednotlivých miestností, plánovať čistenie a viac.
Zdroj: Xiaomi
Nový Xiaomi Viomi S9 je momentálne v uvádzacej zľave. Kúpite ho za 357,99 €, čo nie je málo, no na tak vyspelý systém ani nie veľa. Ak chcete mať doma to najlepšie z portfólia Xiaomi, teraz je ideálna príležitosť to využiť. V spolupráci s TomTop.