Úvod Zariadenia TOP 4: Špičkové elektrické bicykle a kolobežky. Na 1 nabitie prejdú aj 85...

TOP 4: Špičkové elektrické bicykle a kolobežky. Na 1 nabitie prejdú aj 85 km, stoja prekvapivo málo!

Hľadáte elektrický bicykel alebo elektrickú kolobežku? Tieto modely vám poslúžia a ešte ušetria peniaze!

1

Posledné roky sa nesú v znamení elektrických bicyklov a kolobežiek. Na Slovensku si ich môžete požičať (ak vo vašom meste takáto služba je) alebo si ich jednoducho kúpiť. Tak máte istotu, že je zariadenie len vaše a môžete na ňom chodiť všade tam, kam potrebujete, kedy potrebujete.

Na výber je niekoľko veľmi zaujímavých modelov, z ktorých si je veľmi ťažko vybrať. Poďme sa pozrieť na 4 z najzaujímavejších či už cenovo alebo funkčne.

ELEGLIDE F1

Cena: 742,97 € | Kupón: 21SCHOOL3 | Poštovné: Zadarmo (EÚ)

Elektrický bicykel ELEGLIDE F1 má tradičnú konštrukciu, ktorú navyše môžete zložiť. Bicykel je vďaka tomu výrazne kompaktnejší, a tým pádom aj spratnejší.

V zadnom kolese sa ukrýva 250 W motor, ktorý v spolupráci s 10,4 Ah batériou ponúka dojazd až 85 kilometrov pri maximálnej rýchlosti 25 km/h. To je dosť nielen na výlety, ale aj bežné jazdenie po meste.

Súčasťou výbavy je tiež 21-stupňový prevodový systém SHIMANO, IPX4 odolnosť voči vode a mnoho ďalšieho. Najzaujímavejšie na bicykli je to, koľko stojí.

Obchod Geekbuying ho momentálne predáva v peknej zľave. Z EÚ skladu vám ho pošle za 742,97 €. Pri objednávke stačí zadať kupón 21SCHOOL3.

BEZIOR M1

Cena: 919,18 € | Kupón: 21SCHOOL3 | Poštovné: Zadarmo (EÚ)

BEZIOR M1 je veľmi podobný modelu ELEGLIDE F1, akurát s tým rozdielom, že ho nemôžete zložiť na polovicu. V jeho výbave sa však tiež nachádza 250 W motor, až 12,5 Ah batéria a dokonca aj smart LCD displej, ktorý vám ukáže všetko podstatné.

Bicykel je dostupný v dvoch farebných prevedeniach (modrý a svetlo modrý). Nechýba ani 7-stupňový prevodový systém SHIMANO, 80-kilometrový dojazd či IP54 odolnosť voči vode. Pevnejšiu konštrukciu dopĺňajú 27,5“ pneumatiky, vďaka čomu je bicykel vhodný do mesta, aj do terénu.

Jeho cena sa zastavila na 919,18 €. Pri objednávke stačí zadať rovnaký kupón – 21SCHOOL3. Geekbuying vám ho doručí z EÚ skladu, čo znamená, že príde rýchlo a pri doručení nemusíte doplácať žiadne poplatky.

BEZIOR S1

Cena: 544,70 € | Kupón: 21SCHOOL3 | Poštovné: Zadarmo (EÚ)

Presúvame sa ku kolobežke, ktoré sú momentálne ešte populárnejšie než elektrické bicykle. Model BEZIOR S1 je špičková kolobežka vybavená výkonným motorom a objemnou batériou.

Poháňa ju poriadne výkonný 1 000 W motor, ktorý nemá problém aj s väčšími pasažiermi. Poteší určite aj 50 km dojazd, ktorý zabezpečuje veľká, 13 Ah (48 V) batéria. Kolobežka vďaka kombinácii týchto dvoch súčiastok dokáže vyvinúť maximálnu rýchlosť 45 km/h, čo je už celkom slušné číslo.

O pohodlie jazdy sa starajú veľké 10-palcové pneumatiky s dezénom a kotúčovými brzdami. Vďaka nim nebudete mať problém ani na nespevnených cestičkách. Kolobežka sa tak nestratí ani v lese, no problém určite nebude mať ani s cestami a chodníkmi. Prispieva k tomu aj 93 cm rázvor kolies.

Kolobežka má celkovú váhu 30,7 kg, na čo si treba dávať pozor. Pre deti preto nie je vhodná.

BEZIOR S1 aktuálne stojí 544,70 €, pri objednávke opäť zadajte kupón 21SCHOOL3.

ELEGLIDE M1

Cena: 632,97 € | Kupón: 21SCHOOL3 | Poštovné: Zadarmo (EÚ)

ELEGLIDE M1 vám môžeme odporučiť veľmi jednoducho – nedávno sme ho recenzovali a uznali sme, že za takú cenu, za ktorú ho predáva Geekbuying, ide o jedno z najlepších rozhodnutí, minimálne čo sa elektrických bicyklov týka.

M1-tka je kvalitne postavená, má dosť vysoký výkon pre cestu do/z práce či školy, hodí sa dokonca aj po jazdu lesom či lúke. Model M1 ponúka 26“ pneumatiky, 21-stupňový prevodový systém SHIMANO, odnímateľnú 7,5 Ah batériu a dojazd až 65 kilometrov.

Najlepšie na bicykli je jeho cena. Aktuálne ho totiž kúpite za 632,97 €. Stačí použiť kupón 21SCHOOL3.

Nižšia cena pri všetkých bicykloch a kolobežkách platí len do 6. septembra. Ak si niektorý (ktorý tu nebol spomenutý) vyberiete, nezabudnite použiť jeden zo zľavových kupónov.

    • 21SCHOOL1   objednávka nad $30 – zľava $3
    • 21SCHOOL2   objednávka nad $120 – zľava $10
    • 21SCHOOL3   objednávka nad $300 – zľava $30

V spolupráci s Geekbuying.