Úvod Výrobcovia Samsung Samsung neustrážil tajomstvo: Unikli to, čo malo ostať za zatvorenými dverami!

Samsung neustrážil tajomstvo: Unikli to, čo malo ostať za zatvorenými dverami!

0
Samsung momentálne pripravuje predstavenie novej generácie skladacích smartfónov. Výrobca vynoví väčší Galaxy Z Fold 3 a rovnako aj menšie „véčko,“ Galaxy Z Flip 3. To, kedy presne prídu je zatiaľ tajomstvom, no o samotných zariadeniach už vďaka neustráženým promo obrázkom vieme veľa. Na internet sa dostali obrázky určené pre propagáciu oboch zariadení. Vďaka nim sme sa napríklad dozvedeli, že Galaxy Z Fold 3 ponúkne podporu pre S PenZ Flip 3 zas mierne upravenú konfiguráciu fotoaparátov (namiesto horizontálneho uloženia budú uložené na výšku).
Samsung Galaxy Z Fold 3
Nová generácia skladacieho smartfónu Galaxy Z Fold 3.
Fold 3 má byť okrem iného vôbec prvým skladacím smartfónom s fotoaparátom uloženým pod vrstvou displeja. Takúto vlastnosť sme už videli aj pri ďalších smartfónoch, pre Samsung to bude premiéra.

Galaxy Z Fold 3: Prenosná kancelária?

Vyzerá to tak, že fotoaparát bude umiestnený na boku displeja. Je dosť pravdepodobné, že Samsung chce týmto umiestnením ľuďom uľahčiť dištančné mítingy. Jednoducho stačí telefón zohnúť do 90-stupňového uhla, spustiť Google Meet, Zoom či Microsoft Teams a stretnutie môže začať.
Na zadnej strane sa nachádzajú tri fotoaparáty taktiež uložené „na výšku“. Samsung taktiež vylepšil kĺb, vďaka ktorému je možné telefón zatvoriť. Medzi oboma displejmi už neostáva tak veľká medzera ako pri minuloročných modeloch.
Z Flip 2 bude dostupný minimálne v štyroch farbách.
Galaxy Z Flip 3, menší z oboch „skladačiek“ bude zo všetkých strán obalený najodolnejším krycím sklom Gorilla Glass Victus. Okrem toho mal Samsung implementovať väčší displej hneď vedľa fotoaparátov, vďaka čomu budete lepšie vidieť nielen seba pri fotení selfie, ale aj prichádzajúce notifikácie a podobne.
galaxy-z-flip-3-8
galaxy-z-flip-3-7
galaxy-z-flip-3-6
galaxy-z-flip-3-5
galaxy-z-flip-3-4
galaxy-z-flip-3-3
galaxy-z-flip-3-2
galaxy-z-flip-3-1
galaxy-z-fold-3-4
galaxy-z-fold-3-3
galaxy-z-fold-3-1
Galaxy-Z-Fold-3-2
No a vzhľadom na to, že ide o telefón určený pre milovníkov módy a módnych doplnkov, dostupný bude v minimálne štyroch dvoj-tónových farebných prevedeniach.