Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi JIMMY JV65 Plus: Najlepší pomocník do domácnosti. Povysáva a zároveň aj...

Xiaomi JIMMY JV65 Plus: Najlepší pomocník do domácnosti. Povysáva a zároveň aj pozmýva!

Jeden z najlepších tyčových vysávačov môže byť váš za veľmi príjemnú cenu a získate k nemu darček!

0

Rozmach tyčových vysávačov je niečo, čo nás vôbec neprekvapuje. Šikovné zariadenie si svoje miesto nájde určite v každej domácnosti. Nemusíte zápasiť s káblami, ktoré je nutné prepájať so zásuvky do zásuvky a ani za sebou ťahať veľkú „rárohu“.

S tyčovým vysávačom sa jednoducho poprechádzate po miestnosti a máte povysávané. Pri najnovšom JIMMY JV65 Plus dokonca aj pozmývané.

Xiaomi JIMMY JV65 Plus
Xiaomi JIMMY JV65 Plus

JIMMY JV65 Plus

Cena: 189,19 € | Kupón: JMJV65PLUS | Poštovné: Zadarmo (EÚ)

O výkon sa stará silný motor so sacím výkonom až 145 AW, ktorý je postavený na patentovanej cyklonálnej technológii. Aby toho nebolo málo, súčasťou výbavy je aj 250 ml zásobník na vodu, vďaka ktorému môžete počas vysávania jednoducho byt či dom aj pozmývať. Xiaomi uvádza, že 250 ml nádrž vám vystačí na približne 200 štvorcových metrov. Nemusíte tak vysávať a následne zmývať, spravíte to všetko naraz.

Xiaomi JIMMY JV65 Plus
Xiaomi JIMMY JV65 Plus

Súčasťou balenia je obľúbená hubica pre vysávania plávajúcich podláh či iných tvrdých povrchov. TECHBYTE ju testoval už niekoľkokrát a vždy sa nám jej dizajn veľmi páčil. Ide o efektívne riešenie, ktoré dokáže povysávať skutočne všetky nečistoty.

Xiaomi JIMMY JV65 Plus
Xiaomi JIMMY JV65 Plus

Pri tyčových vysávačoch musíte počítať s istým obmedzením – výdržou batérie. JIMMY JV65 Plus vás v tomto podrží. Na jedno nabitie totiž môžete vysávať 70 minút bez prestávky. Na rukoväti už tradične nájdete tlačidlo pre zmenu režimov. Celkovo sú dostupné tri.

Xiaomi JIMMY JV65 Plus
Xiaomi JIMMY JV65 Plus

Samozrejmosťou je filtračný systémHEPA filterom, ktorý je schopný odfiltrovať častice veľké len 0,3 mikrometra. Súčasťou balenia je samozrejme niekoľko rôznych nadstavcov, a to vrátane spomínanej hubice pre tvrdé podlahy, hubice pre vysávanie matracov, hubice pre koberce, nádrž na vodu a niekoľko menších nadstavcov pre vysávanie úzkych priestorov a ďalšie.

Ak si vysávač JIMMY JV65 Plus kúpite teraz (a fakt ho odporúčame, pozrite si recenziu jeho „brata“) navyše k nemu získate náhradný HEPA filter.

V spolupráci s Geekbuying.