Úvod Výrobcovia Huawei Huawei Watch GT2 Pro idú do predaja: Stoja 299 €, toto všetko...

Huawei Watch GT2 Pro idú do predaja: Stoja 299 €, toto všetko ponúkajú

Pokročilé sledovanie športových aktivít v prémiovom kabáte.

1

Inteligentné hodinky Watch GT2 Pro predstavil výrobca Huawei na podujatí Developer Conference 2020, ktoré sa konalo začiatkom septembra. 

Huawei Watch GT2 Pro sú hodinkami, ktoré príliš neodskočili od svojich súrodencov Watch GT2 a Watch GT2e. Pribudlo ale niekoľko praktických vylepšení a prémiovejšie prevedenie, vďaka ktorému pôsobia hodinky rozhodne serióznejšie.

Foto: Huawei

Majú telo z titánu, keramickú zadnú stranu a zafírové sklo, ktoré chráni okrúhly OLED displej s rozlíšením 454 x 454 pixelov. Model Watch GT2 Pro sa navyše pýši bezdrôtovým Qi dobíjaním, stovkou tréningových režimov, vodotesnosťou, monitorovaním nasýtenia krvi kyslíkom, spánku, tepu a stresu či napr. pridaným reproduktorom.

Huawei Watch GT2 Pro
Foto: Huawei

Ako sme si už pri hodinkách tohto výrobcu zvykli, aj aktuálna novinka zvládne v bežnom režime používania fungovať na jedno nabitie dlhých 14 dní. Ďalšie podrobnosti o hodinkách nájdete na stránke výrobcu.

Foto: Huawei

Huawei nás krátko po predstavení informoval, že sa model Watch GT2 Pro začne u nás predávať v októbri za maloobchodných odporúčaných 299 eur. Dostupné sú dve verzie, elegantná sivá a športovejšia čierna.

Huawei teraz potvrdzuje, že sú hodinky dostupné u maloobchodných predajcov za vyššie uvedenú sumu. Pokiaľ preferujete nákup prostredníctvom operátora, na hodinky si musíte počkať do konca októbra/začiatku novembra.

Objavia sa v ponuke troch operátorov – Orange, O2 a Telekom.