Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi ventilátor je skryté zlato: Toto všetko dokáže, stojí smiešne málo!

Xiaomi ventilátor je skryté zlato: Toto všetko dokáže, stojí smiešne málo!

Jedno z najlepších zariadení od Xiaomi nie je smartfón. Je to inteligentný ventilátor, ktorý si bude pochvaľovať celá rodina.

4

Xiaomi Mijia je šikovná divízia obľúbeného čínskeho výrobcu, ktorá sa zameriava na návrhu a výrobe zariadení do domácnosti. Každý jeden spotrebič sa podľa nich dá spraviť lepšie a musíme uznať, že sa nemýlia. Pekným príkladom je aj ventilátor Xiaomi Mijia DC Standing Fan 1X.

Ako už pri Xiaomi býva zvykom, koncept ventilátoru rozobrali do poslednej skrutky a vybavili ho modernými funkciami, príjemným ovládaním a samozrejme nezabudli ani na poriadnu efektivitu.

Xiaomi Mijia DC Standing Fan 1X
Xiaomi Mijia DC Standing Fan 1X

Xiaomi Mijia DC Standing Fan 1X

Cena: 64,59 € | Dostupnosť: EÚ | Poštovné: Zadarmo

Vzhľadom na to, že dizajn ventilátora prekopali inžinieri Xiaomi sa môže zariadenie pýšiť plnou kompatibilitou so smartfónmi. Ovládať ho môžete pohodlne pomocou aplikácie. Samotný ventilátor sa pritom pripojí na Wi-Fi (802.11b/g/n 2.4 GHz). V aplikácii môžete meniť prakticky všetky nastavenia, od intenzity až po vypnutie/zapnutie otáčania.

Xiaomi Mijia DC Standing Fan 1X
Xiaomi Mijia DC Standing Fan 1X

Ventilátor disponuje až 100 úrovňami intenzity, pričom tá najnižšia má hlučnosť len 26,6 dB, a tak sa skvele hodí aj na nočné ovievanie. Ventilátor stojí na podstavci s priemerom 330 mm a je vysoký 950 mm. Skvele sa tak hodí aj do menších miestností.

Veľkou výhodou ventilátora je schopnosť rozfúkať vzduch až do vzdialenosti 14 metrov pri rozptyle 140 °.  Výrobca ďalej uvádza, že zariadenie disponuje funkciou simulovania prírodného vánku, ktorý je pre ľudí príjemnejší a zdravší. Pokožka totiž rýchlo nestráca teplotu a vlhkosť.

Xiaomi Mijia DC Standing Fan 1X
Xiaomi Mijia DC Standing Fan 1X

Okrem smartfónu sa dá ventilátor samozrejme ovládať aj pomocou hardvérových tlačidiel umiestnených vo vrchnej časti. Nastaviť môžete intenzitu, otáčanie či dokonca časovač.

Ak by ste vo svojej domácnosti privítali lepší ventilátor, nečudujeme sa. Počas leta je to jeden z najlepších spotrebičov, ktorý vám doslova spríjemní prežitie horúcich dní.

Xiaomi Mijia DC Standing Fan 1X
Xiaomi Mijia DC Standing Fan 1X

Ventilátor je dostupný v obchode TomTop, ktorý vám ho zašle z EÚ skladu. Momentálne stojí len 64,59 € s poštovným zadarmo. Na Slovensko sa dostane za 4 až 6 dní bez nutnosti doplácať akékoľvek ďalšie poplatky.

V spolupráci s TomTop.