Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi JIMMY JV85 Pro: Najvýkonnejší tyčový vysávač ničí konkurenciu, stojí zlomok!

Xiaomi JIMMY JV85 Pro: Najvýkonnejší tyčový vysávač ničí konkurenciu, stojí zlomok!

Novinka na trhu prichádza s atraktívnou uvádzacou cenou. Dostupný je už aj v európskom sklade.

0

Xiaomi je spoločnosť, ktorá sa preslávila smartfónmi, no pracuje aj na ďalších zariadeniach. Medzi mimoriadne populárne pritom patria aj zariadenia určené pre domácnosť, napríklad tyčové či robotické vysávače.

Práve tyčové vysávače radíme medzi tie najužitočnejšie. Svoje miesto by si určite našli v každej jednej domácnosti. Absolútna novinka, model JV85 Pro pritom ponúka všetko, čo sa inžinieri Xiaomi, resp. dcérskej spoločnosti JIMMY naučili. Vysávač má najvyšší výkon spomedzi všetkých tyčových vysávačov určených bežným spotrebiteľom.

Xiaomi JIMMY JV85 Pro
Xiaomi JIMMY JV85 Pro

Xiaomi JIMMY JV85 Pro

Cena: 288,62 € | Kupón: SMHJV85Z10 | Poštovné: Zadarmo

Hlavným ťahúňom JIMMY JV85 Pro je jeho obrovský výkon. Jeho 550 W brushless/striedavý motor dokáže vyvinúť saciu silu až 200 AW, čo je o 70 % lepší výsledok než predchádzajúce verzie. JV85 Pro je tak najvýkonnejší vysávač na trhu.

Xiaomi JIMMY JV85 Pro
Xiaomi JIMMY JV85 Pro

Xiaomi si výkon uvedomuje, preto do konštrukcie vložil batériu s dostatočne vysokou kapacitou na to, aby novým majiteľom ponúkol maximálnu výdrž až 70 minút bez hubice a 55 minút s hubicou.

Súčasťou konštrukcie zariadenia je aj LED displej, na ktorom sa zobrazuje aktuálny stav batérie a aktuálne zvolený režim. Režimov je hneď viac, vybrať si ho môžete podľa toho či vysávate len malé nečistoty alebo či potrebujete vyšší výkon (napríklad pri vysávaní koberca).

Xiaomi JIMMY JV85 Pro
Xiaomi JIMMY JV85 Pro

JV85 Pro je vôbec prvým vysávačom, ktorý prichádza s novým dizajnom cyklónového systému, ktorý si firma dala okamžite patentovať. Výrobca tvrdí, že sa im podarilo odstrániť prekážky pri prúdení vzduchu, vďaka čomu je vysávač tichší, výkonnejší a energeticky úspornejší.

Príjemným vylepšením je aj kapacita nádobky pre nečistoty. Tá sa zväčšila z 0,5 litra na 0,6 litra. Rovnako poteší aj nový dizajn rúčky, ktorú si firma taktiež dala patentovať. Dôvodom na patent tak základného prvku je fakt, že inžinieri prišli na spôsob ako vysávač prenášať pri použití čo najmenšej námahy. Aj takýmito detailmi sa zaoberajú.

Xiaomi JIMMY JV85 Pro
Xiaomi JIMMY JV85 Pro

Ergonomický dizajn posilňuje aj návrh trubice, ktorá sa dá v strede „zlomiť,“ vďaka čomu sa pod pohovku, skrine či posteľ dostanete aj bez toho, aby ste sa museli príliš ohýbať.

Xiaomi zároveň záujemcom odkazuje, že JV85 Pro je vhodný aj pre domácnosti so zvieratami. Súčasťou hubice (nadstavca) je aj tzv. hrebeň, ktorý rozčesáva povysávané chlpy, ktoré sa tak nezapletajú do rotačného valca.

Xiaomi JIMMY JV85 Pro
Xiaomi JIMMY JV85 Pro

Súčasťou balenia je aj bohatá výbava pozostávajúca z celkom 13-tich prvkov, medzi ktorými je samotný vysávač, batéria a mnoho nadstavcov. Vysávač si môžete objednať už teraz. Dostupný je z EÚ skladu, vďaka čomu nedoplácate daň, clo a dokonca ani poplatok za dopravu. Na Slovensko ho v priebehu niekoľkých dní dovezie kuriér.