Úvod Samsung Samsung Galaxy Note20 Samsung Galaxy Note20 vám otvorí peňaženky dokorán. Takéto budú ceny!

Samsung Galaxy Note20 vám otvorí peňaženky dokorán. Takéto budú ceny!

0

Séria Galaxy Note predstavuje vždy to najlepšie z produkcie juhokórejskej spoločnosti Samsung. Od toho sa zároveň odvíja maloobchodná cena, ktorá sa ani zďaleka nedá nazvať nízkou.

Inak tomu nebude ani pri pripravovanej najnovšej sérii modelov Galaxy Note20 a Galaxy Note20 Ultra. Samozrejme, odhodlaní záujemcovia sú už popredu pripravení na to, že budú musieť siahnuť do peňaženky hlbšie.

Prvé informácie o možných maloobchodných cenách mobilných noviniek s logom Samsung prináša grécky portál Techmaniacs. Odvoláva sa „veľmi spoľahlivý zdroj“, napriek tomu ich treba brať s rezervou.

Autori tvrdia, že Galaxy Note20 sa objaví na pultoch gréckych predajní s cenou 1 249 €. To je ten lepší prípad. Ešte vybavenejší Galaxy Note20 Ultra môže stáť až 1 499 €.

 Samsung Galaxy Note20
Samsung Galaxy Note20 Ultra sa mihol na oficiálnom webe Samsung v Rusku.

V ostatných krajinách Európy ale môže byť situácia vzhľadom na rozdielne daňové zaťaženie odlišná. Vlajková loď prvého polroka, Galaxy S20 Ultra, na náš trh vstúpila s maloobchodnou odporúčanou cenou 1 349 €. Galaxy Note20 Ultra by tak u nás mohol stáť napríklad 1 449 €.

Techmaniacs zároveň potvrdzuje skôr známe informácie iných zdrojov, ktoré hovoria, že výrobca novinky predstaví 5. augusta 2020. V predaji by sa mali následne objaviť 27. augusta.

Spusteniu predaja bude zrejme predchádzať systém predbežných objednávok, ktoré môžu byť aj tento rok spojené s bonusom, slúchadlami alebo iným príslušenstvom „zadarmo“. Necháme sa ale prekvapiť.