Úvod Samsung Samsung Galaxy Note20 FOTO: Samsung Galaxy Note20 na živých záberoch. Bude mať obrovský fotoaparát!

FOTO: Samsung Galaxy Note20 na živých záberoch. Bude mať obrovský fotoaparát!

2

Samsung Galaxy Note20 Ultra sa postupne odhaľuje podľa obvyklého scenára. Po informáciách o jeho výbave sa na verejnosti objavil render, potom možné maloobchodné ceny a teraz prišli k slovu živé fotografie.

Samsung Galaxy Note20 Ultra už tým pádom čaká len oficiálne predstavenie, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou pripadne na 5. augusta 2020.

Pár ďalších podrobností sa medzičasom ešte určite zverejní, no už teraz prípadní záujemcovia o S Pen novinku zhruba vedia, čo ich čaká. Čerstvé fotky Galaxy Note20 Ultra zverejnil YouTuber s prezývkou Jimmy Is Promo.

Foto: Jimmy Is Promo

Snímky potvrdzujú prítomnosť masívneho foto modulu, v ktorom sa nachádzajú štyri senzory. Jeden patrí periskopu, teda optickému priblíženiu, v druhom prípade ide o laserové ostrenie alebo 3D ToF snímač a ostatné dva by mali patriť primárnemu 108 Mpx fotoaparátu a ultra širokým záberom.

Foto: Jimmy Is Promo

Inžinieri podľa YouTubera presunuli pero S Pen a reproduktor na ľavú stranu spodnej hrany. Ďalej môžeme vidieť vrchnú časť obrazovky s postranným zakrivením, tenkými okrajmi a na stred umiestneným malým otvorom pre selfie kameru.

Foto: Jimmy Is Promo

Jeden zo záberov prezrádza, že zariadenie bude dostupné s operačným systémom Android 10 a užívateľským prostredím OneUI v najnovšej verzii 2.5. Galaxy Note20 Ultra má podľa gréckeho zroja stáť až 1499 €, čo je poriadne vysoká cena.

Foto: Jimmy Is Promo

Je však možné, že konečná maloobchodná cena bude nakoniec nižšia o 50 alebo 100 €. Aj tak ale pôjde o poriadne mastnú záležitosť. Pre menej náročných bude pripravený o málo skromnejší Galaxy Note20 bez prívlastku „Ultra“, ktorý by mohol stáť okolo 1200 €.

Na potvrdenie cien si ale radšej ešte počkáme.