Úvod Výrobcovia Elephone Webkamera za 15 €? Toto je základná výbava pre prácu z domu

Webkamera za 15 €? Toto je základná výbava pre prácu z domu

Kamera ponúka základnú funkcionalitu pre všetkých tých, ktorí nechcú investovať veľa.

0

Pandémia koronavírusu nás naučila veľa. Napríklad to ako veľmi ľudia majú radi toaletný papier a aj to, že keď všetci začnú pracovať z domu, dodávka zariadení, ktoré to umožňujú nemá šancu držať krok s dopytom. Taký bol aj príbeh web kamier, ktoré sa dlhú dobu nedali kúpiť alebo boli príliš drahé.

Zoom alebo Google Meet konferencie tak mnohí absolvovali bez web kamery. Ak sa chcete vybaviť či už na teraz alebo na neskôr, máme pre vás skvelý cenovo dostupný tip. Kamera sa volá Elephone Ecam X a ponúka všetko to dôležité.

Elephone Ecam X
Elephone Ecam X

Elephone Ecam X

Cena: 15,28 € | Kupón: EleEcamX (prvých 200 zákazníkov)

Samotná kamera je schopná nahrávať v 720p rozlíšení, ktoré je neskôr „nafúknuté“ na Full  HD. To však na Zoom a iné konferenčné programy úplne stačí. Nechýba podpora jednoduchého nastavenia Plug&Play, automatické zaostrovanie a samozrejme nahrávanie zvuku vo výbornej kvalite.

Elephone Ecam X

O kvalitu obrazu sa stará 5 Mpx senzor, ktorý si rozumie nielen s Windowsom, ale aj s Androidom a Linuxom. Kamera podporuje H.264 a MJPEG formáty a nahráva pri snímkovaní 30 FPS.

Elephone Ecam X

Súčasťou balenia je aj šikovný stojan, pomocou ktorého kameru ľahko upevníte na monitor. Treba sa však poponáhľať. Nižšia cena platí len pre prvých 200 zákazníkov. Ak by ste si chceli priplatiť za rýchlejšie doručenie, pri objednaní zvoľte EU Express. Stojí však 6 €.