Úvod Výrobcovia Samsung TOP smartfón od Samsungu uvidíme už 5. augusta! Čo okrem Note20 ešte...

TOP smartfón od Samsungu uvidíme už 5. augusta! Čo okrem Note20 ešte predstaví?

0

Juhokórejský výrobca Samsung má v auguste predstaviť nový rad vlajkových lodí, ktorý bude pozostávať z modelov Galaxy Note20 a Galaxy Note20+ (alebo Galaxy Note20 Ultra). Až doposiaľ sme však nemali k dispozícii konkrétny dátum, kedy by sa malo predstavenie konať.

Ako však informuje server Android Authority, to sa dnešným dňom mení. Podľa dvoch informátorov má tohtoročná iterácia podujatia Galaxy Unpacked odštartovať presne 5. augusta. Je teda vysoko pravdepodobné, že v tento deň sa dočkáme aj odhalenia očakávanej série vlajkových lodí.

Mnohých isto neprekvapí, že podujatie zrejme prebehne prostredníctvom online formátu. Pre Samsung to však bude obrovská zmena, keďže Galaxy Unpacked väčšinou organizuje v priestoroch, kde sa zväčša konajú koncerty či športové podujatia.

Pochopiteľne, treba mať na pamäti, že nejde o oficiálnu informácie spoločnosti, ale len o špekuláciu. Ako sme však už uviedli vyššie, na rovnakom dátume sa zhodli hneď dvaja informátori, čo môže o niečom svedčiť. Koniec koncov, o všetkom rozhodne oficiálny verdikt zo strany Samsungu.

Spolu s radom Galaxy Note20 sa máme dočkať aj predstavenia novej generácie skladacieho Galaxy Fold, pričom vylúčený nie je ani debut tabletu Galaxy Tab S7 či inteligentných hodiniek Galaxy Watch 2.