Úvod Motorola Motorola Razr Motorola Razr 2 sa oneskorí: Tento rok ju nemáme vôbec čakať

Motorola Razr 2 sa oneskorí: Tento rok ju nemáme vôbec čakať

0

Nie je žiadnym tajomstvom, že spoločnosť Motorola už usilovne pracuje na druhej generácii svojej dotykovej vyklápačky. Smartfón, ktorý bude známy ako Motorola Razr 2, mal pôvodne debutovať okolo septembra.

Slovo pôvodne je v tomto kontexte veľmi kľúčové. Ross Young, CEO spoločnosti Display Supply Chain Consultatnts, totiž tvrdí, že nová generácia skladacieho smartfónu od Motorola uzrie svetlo sveta až v budúcom roku. Dôvodom majú byť komplikácie zapríčinené globálnou pandémiou koronavírusu.

Vo svojom príspevku na sieti Twitter uvádza, že smartfón sa oneskorí o celý jeden štvrťrok. To znamená, že Motorola Razr 2 by sa nám mohla ukázať niekedy na začiatku roku 2021.

Dôvod na odloženie debutu očakávaného zariadenia vyzerá byť opodstatnený. Koronavírus totiž v prípade mnohých spoločností ochromil nielen vývoj nových produktov, ale aj ich produkciu či finálne testovanie.

Motorola Razr 2 tak zrejme dorazí oveľa neskôr ako Galaxy Fold 2, ktorý má debutovať už počas augusta. Podobného oneskorenia sme sa však dočkali aj v prípade prvej generácie. Pôvodný Motorola Razr mal byť predstavený na konci minulého roka, no nakoniec uzrel svetlo sveta až počas februára.

Čo bude obsahovať výbava?

Čo sa týka očakávaných špecifikácií, Razr 2 má disponovať 6,7-palcovým displejom s ultra tenkým sklom, čipsetom Snapdragon 765, 256 GB úložiskom, 8 GB RAM a 2 845 mAh batériou.

Zadná strana smartfónu môže ponúknuť 48 Mpx hlavný snímač (ISOCELL Bright GM1), pričom vpredu údajne nájdeme 20 Mpx selfie senzor.