Úvod Samsung Samsung Galaxy Note20 Galaxy Note20 čaká veľká zmena: Ľudia sa nevedia zhodnúť či je dobrá...

Galaxy Note20 čaká veľká zmena: Ľudia sa nevedia zhodnúť či je dobrá alebo nie

5

Bol to práve Samsung, ktorý pred pár rokmi odštartoval éru zahnutých displejov. V poslednom čase však od tohto trendu skôr upúšťa a svoje smartfóny opäť vybavuje „rovnejšími“ displejmi. Rovnako tomu má byť aj v prípade nadchádzajúcej vlajkovej lode, informuje server 9to5Google.

O možnej prítomnosti rovného displeja v Galaxy Note20 informoval Ice Universe prostredníctvom siete Twitter. Pojem „rovný“ však nanešťastie bližšie nešpecifikoval.

Ak sa ale budeme riadiť nedávnymi špekuláciami, môžeme očakávať, že displej Galaxy Note20 sa bude po vizuálnej stránke podobať na displej v Galaxy S20. Ten síce nie je rovný v takej miere, ako by mnohí chceli, no rozhodne ide o prijateľnejšiu voľbu ako zahnuté displeje v iných smartfónoch, ktoré sa často stretávajú s ostrou kritikou.

Táto zmena je jasným náznakom, že juhokórejský výrobca naslúcha názorom jeho vernej komunity. Ide však o pomerne razantný krok, keďže zakrivené displeje boli niekoľko rokov akýmsi symbolom jeho vlajkových lodí.

Aký je váš postoj k zahnutým displejom? Prídu vám zbytočné alebo ich naopak obľubujete? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie.