Úvod Konkurencia Apple Apple šokuje zákazníkov: Toto vôbec nebude v krabičke!

Apple šokuje zákazníkov: Toto vôbec nebude v krabičke!

41

Uvažujete nad kúpou jedného z pripravovaných modelov série iPhone 12? Ak áno, očakávajte, že v krabici bude chýbať jeden z kľúčových doplnkov.

Konkrétne je reč o slúchadlách EarPods. O téme píše server Forbes, ktorý sa odvoláva na slová analytika zo spoločnosti Wedbush, Dana Ivesa.

Je teda vysoko pravdepodobné, že ak si zakúpite jeden z tohtoročných modelov, v krabičke už nenájdete obľúbené drôtové slúchadlá. Dôvod je veľmi jednoduchý. Apple totiž zrejme verí, že tento krok dotlačí zákazníkov k tomu, aby si k novému zariadeniu dokúpili bezdrôtové slúchadlá AirPods.

Analytik očakáva, že spoločnosti sa v tomto roku podarí predať až 85 miliónov kusov AirPods, čo je značný nárast oproti minulému roku, kedy sa mu podarilo predať „len“ 65 miliónov modelov.

Zo strany Apple ide o veľmi šikovnú taktiku, keďže týmto spôsobom dokáže podporiť predaj svojich slúchadiel a tým pádom z predaja zariadení vyťažiť citeľne vyšší zisk.

Čo sa samotných smartfónov týka, výrobca má už túto jeseň odhaliť štyri nové iPhony, a to iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max. Ponuku každého jedného z nich nájdete na snímke nižšie.

via MacRumors