Úvod Výrobcovia Xiaomi Roborock H6 je fantastická novinka, ktorú si zamilujete: Za 339 € lepší...

Roborock H6 je fantastická novinka, ktorú si zamilujete: Za 339 € lepší nezoženiete + darček zadarmo!

(Sponzorovaný obsah) Tento vysávač sa rovná výrazne drahším modelom. Nedať mu šancu by bol hriech, hlavne pri takejto cene.

6

Vysávanie určite patrí medzi aktivity, ktoré nepatria medzi najobľúbenejšie. Nutnosť prepínať vysávač z jednej zástrčky do druhej je prinajmenšom otravná. To, že niektoré staršie vysávače už nie sú tak výkonné ako kedysi, snáď nikoho neprekvapí. Ak by ste aj u vás doma privítali zmenu k lepšiemu, pozrite sa na šikovné riešenie od firmy, do ktorej peniaze vložilo aj Xiaomi.

Xiaomi už dávno nevyrába len smartfóny. Čo dočinenia sme za tie roky mali napríklad s robotickými vysávačmi, ktoré sa hravo vyrovnali podstatne drahším alternatívam od konkurencie. Pred pár týždňami sme dokonca vyskúšali aj tyčový vysávač, ktorý povesti Xiaomi neostal nič dlžný. Za mimoriadne priaznivú cenu totiž ponúka fantastický výkon, mimoriadne šikovné funkcie a prevedenie, vďaka ktorému sa hodí do každej modernej domácnosti.

Roborock H6
Roborock H6

Roborock H6

Cena: 339 € | Kupón: H63399 | Darček: Mi Band 4 a ďalšie

Roborock H6 ponúka obrovský výkon, o ktorý sa stará jeho 420 W motor. Keď hovoríme o poriadnom výkone, tak to tak aj myslíme. Nová H6-tka dokáže vyvinúť sací výkon až 150 AW, čo stačí na to, aby vysávač zvládol povysávať tvrdohlavý prach, roztoče či čokoľvek iné čo potrebujete poupratovať.

Vysávač disponuje inteligentnými funkciami, medzi ktoré nepochybne patrí aj automatická detekcia kobercov, kedy sa vysávač prepne do výkonnejšieho režimu. Vzduch, ktorý nasáva následne prechádza filtračným systémom, ktorý ho zbaví až 99,97 % nečistôt veľkých len 0,3 mikróny.

Aj napriek tomu, že má vysávač tak veľký výkon nie je ťažký. Spoločnosti Roborock, do ktorej investoval aj Xiaomi sa váhu podarilo udržať na hranici 1,4 kg, vďaka čomu sa nehodí len mladým domácnostiam, ale aj starším ľuďom, pre ktorých je používanie tradičných vysávačov nepraktické, resp. príliš náročné.

Roborock H6
Roborock H6

Lítium-iónová polymérová batéria

Roborock jednoznačne patrí medzi lídrov na trhu s robotickými vysávačmi a teraz to chce dokázať aj pri tých tyčových. Firma si dala navrhnúť nový typ batérie, aké sa v tyčových vysávačoch bežne nepoužívajú. Vďaka nim dokáže v režime Eco fungovať až 90 minút, pri maximálnom výkone zas 10 minút. Nová technológia zároveň zabezpečuje ešte jednu funkciu. Po 400 nabíjacích cyklusoch kapacita klesá len na 80 %, čo je výrazne menej než tomu bolo doteraz.

Presný prehľad o zostávajúcej kapacite batérie či aktuálne zvolenom režime uvidíte na zabudovanom OLED displeji. Vysávač vám dá vedieť či potrebuje vyčistiť alebo vás poprípade upozorní na iné problémy.

Tak ako to už pri moderných zariadeniach do domácnosti býva zvykom, aj Roborock H6 je plne umývateľný. Prístup budete mať ku všetkým filtrom a samozrejme aj k nádobke na prach.

Roborock H6
Roborock H6

Roborock si uvedomuje, že tyčové vysávače sú známe svojim nepríjemným „pískavým“ zvukom. Aj preto do H6 vložil špeciálnu komoru určenú pre tlmenie hlasitosti, ktorej napomáha aj filter v zadnej časti vysávača.

Xiaomi Mi Band 4

Darček zadarmo

Ak si objednáte Roborock H6 do 21. mája cez obchod Geekbuying, okrem nižšej ceny vďaka kupónu H63399 získate aj darček navyše. Na výber máte smart náramok Xiaomi Mi Band 4, bezdrôtové slúchadlá Haylou GT1 Plus alebo prenosné SSD so 128 GB kapacitou. Výber je len a len na vás.