Úvod Výrobcovia Xiaomi Haylou Solar sú tu: Inteligentné hodinky, ktoré stoja 30 € si zamilovali...

Haylou Solar sú tu: Inteligentné hodinky, ktoré stoja 30 € si zamilovali ľudia po celom svete!

Hodinky s najlepším pomerom ceny a výkonu? Haylou Solar by boli finalistami.

3

Jedna z prvých spoločností, ktorá spadá pod ekosystém Xiaomi, Haylou (čítajte ako Hello), na trh prináša jedny z najzaujímavejších inteligentných hodiniek. Firma, ktorá v roku 2015 začala vyrábať bezdrôtové slúchadlá sa preslávila práve svojimi prvými hodinkami, Haylou LS01, ktoré stáli len 12 €, teraz prináša pokračovanie – Haylou Solar.

Haylou Solar

Cena: 34,40 € | Poštovné: Zadarmo

Haylou Solar ponúka okrúhly displej a minimalistický dizajn priam stvorený pre mladšiu generáciu. Základ hodiniek tvorí 1,28-palcová TFT obrazovka s rozlíšením 240 x 240 pixelov, ktorá je ľahko čitateľná aj na priamom slnku. Okolo displeja nájdete elegantný kovový rámček, ktorý hodinkám nedodáva len štýl, ale aj odolnosť.

Haylou Solar
Haylou Solar

Hodinky dokážu merať celkom 12 rôznych aktivít, a to napríklad behanie, chôdzu, bicyklovanie, jógu, gymnastiku, hranie basketbalu a oveľa viac.

Zariadeniu nechýba ani možnosť sledovania spánku, merania krokovkalórií či zaznamenávanie rýchlosti tepu. Ako už býva zvykom, aj tieto hodinky vás upozornia ak na jednom mieste sedíte príliš dlho a odporučia vám, aby ste sa aspoň natiahli. Medzi funkciami však nájdete aj stopky, možnosť nájsť telefón, počúvanie hudby, upozornenia z telefónu a ďalšie vychytávky.

Haylou Solar
Haylou Solar

Haylou Solar ponúkajú fantastickú 30-dňovú výdrž batérie (340 mAh batéria), ktorá je však závislá na tom, aké funkcie máte aktivované. Ak máte zapnuté meranie rýchlosti tepu, výdrž mierne klesne, a pod.

Haylou Solar
Haylou Solar

Hodinky okrem iného taktiež ponúkajú certifikáciu na úrovni IP68, čo znamená, že sa neboja vody a už vôbec nie prachu. K telefónu ich za pomoci aplikácie Haylou Fit pripojíte najnovším Bluetooth 5.0. Aplikácia funguje na Android 4.4 a novšom, resp. iOS 8.0 a novšom.

Ak sa vám hodinky zapáčili (vôbec sa nečudujeme), kúpiť si ich môžete v obchode CAFAGO, ktorý ich predáva za spomínaných 34 €.