Úvod Návody Ako preniesť fotky iPhonu na Android a opačne?

Ako preniesť fotky iPhonu na Android a opačne?

(Sponzorovaný obsah) Ako čo najjednoduchšie preniesť dáta z Androidu na iOS alebo opačne? Toto riešenie je extrémne jednoduché.

1

Žijeme vo svete smartfónov. Inteligentného spoločníka vlastní takmer každý z nás. Na výber pritom máme desiatky rôznych modelov od rôznych spoločností a s rôznymi operačnými systémami. Aj preto sa stane, že iPhone vymeníte za Android alebo kľudne aj opačne.

Čo však so všetkými videami, fotkami, kontaktami a správami? V prípade, ak vymieňate Android za Android alebo iPhone za iPhone je to jednoduchá záležitosť. V prípade však, ak prechádzate z jedného operačného systému na druhý je táto situácia výrazne komplikovanejšia.

Na pomoc prichádza spoločnosť MobileTrans, ktorá vytvorila jednoduchý nástroj, ktorý vám pomôže preniesť všetky potrebné dáta jednoducho a rýchlo.

Ako preniesť fotky a ďalšie dáta z Android na iPhone a opačne

Najjednoduchší spôsob predstavuje riešenie Phone Transfer, ktoré vám ponúkne prehľadný spôsob toho, čo chcete prenášať. Zvoliť si môžete napríklad kontakty, SMS správy, záznamy hovorov, kalendár, pripomienky, budíky, históriu prehliadania, aplikácie, zvonenie, tapetu a podobne.

V prípade, že by ste chceli dáta presúvať z Androidu na iOS je k dispozícii aj aplikácia „Move to iOS,“ ktorá celý proces zvládne aj bez pripojenia k PC. Pekný návod k celému procesu nájdete priamo na webe MobileTrans.

Ak by ste vo svojej softvérovej výbave chceli mať program, ktorý dokáže jednoducho a bez nutnosti Googlenia či zdĺhavého čakania prenášať súbory medzi smartfónmi aj naprieč operačnými systémami, MobileTrans je dobrou voľbou.

V prípade, ak máte záujem nezabudnite využiť zľavový kupón SENMG2, ktorý cenu licencie zníži o úctyhodných 11 €.