Úvod Výrobcovia Oukitel Čo dokáže telefón do 100 €? Oukitel C18 Pro má šialene dobrý...

Čo dokáže telefón do 100 €? Oukitel C18 Pro má šialene dobrý pomer ceny a výkonu

(Sponzorovaný obsah) Oukitel C18 Pro sa začal predávať 20. apríla za 93 €.

1

Oukitel ešte 20. marca 2020 predstavil svoju novinku – model WP6 určený pre ľudí, ktorí milujú prírodu. K nej je prispôsobené aj samotné zariadenie, ktoré má posilnenú konštrukciu.

Teraz na rad prichádza telefón, ktorý je určený pre bežných ľudí. Oukitel C18 Pro pritom výrobca opisuje ako „najlacnejší telefón s najmodernejšími technológiami“. Minuloročná verzia bola mimoriadne populárna, preto nič iné nečakáme ani od tej tohtoročnej.

Novinka vstúpila do predaja ešte 20. apríla za cenu, aká sa pri smartfónoch často nevidí. Je len dvojciferná, v oficiálnom obchode na Aliexpresse stojí totiž 93 €.

Výrobca má však niekoľko postrehov, ktoré by chcel venovať svojim neprajníkom. Vo výbave C18 pro je totiž aj macro objektív, ktorý je podľa niektorých špecialistov nepravý. C18 Pro disponuje hlavným 16 Mpx fotoaparátom, 8 Mpx ultraširokouhlým objektívom a 5 Mpx macro objektívom.

Oukitel svojich zákazníkov ubezpečuje, že zariadenie je po hardvérovej stránke schopné skutočne fotiť macro zábery. Niektorí výrobcovia totiž namiesto hardvérového riešenia radšej siahnu po tom softvérovom. Macro zábery tak dosahujú využitím AI a iných techník.

Oukitel C18 Pro okrem toho ponúka 6,55-palcový displej, 4 000 mAh batériu (typickú pre Oukitel) a viac. Oukitel zároveň poukazuje na rozdiel medzi skutočným macro objektívom a macro režimom v Xiaomi CC9 Pro, ktorý má až 108 Mpx fotoaparát.

Oukitel C18 Pro si môžete kúpiť na Aliexpresse za 93 €. Skvele poslúži či už ako hlavný, tak aj sekundárny telefón.