Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy Note 20: Objavili sa prvé informácie. Čo môžeme očakávať?

Samsung Galaxy Note 20: Objavili sa prvé informácie. Čo môžeme očakávať?

1

Spoločnosť Samsung má v druhej polovici tohto roka predstaviť nielen Galaxy Fold 2, ale aj pokračovanie úspešného radu Galaxy Note, konkrétne Galaxy Note 20.

Ako píše server TECHBYTE, Samsung na Galaxy Note 20 už usilovne pracuje. Smartfón údajne môže doraziť so 128 GB úložiskom a podporou 5G sietí. Taktiež sme sa dozvedeli, že súčasťou interiéru bude aj 4 000 mAh batéria.

Ako však bude nová vlajková loď vyzerať? To nám podľa všetkého prezrádza nová snímka, ktorá sa objavila v prostredí Galaxy Store. Zatiaľ si však nie sme istí, či ide o dizajn finálnej verzie, alebo sa pozeráme len na prototyp.

Render obsahuje celkovo 3 zariadenia. Podľa všetkého ide o Galaxy Note 20 stlačený medzi Galaxy S10+ a Galaxy S20. Stále záhadný smartfón prednou stranou najviac pripomína Galaxy Note 10, teda až na chýbajúci Infinity-O dizajn a kruhový výrez pre selfie fotoaparát.

Zdroj: Galaxy Store (via Android Community)

Fotoaparát vo výreze, alebo pod displejom?

Môžeme si všimnúť, že na údajnom Galaxy Note 20 sa nenachádza výrez pre selfie fotoaparát. Síce sa môže jednoducho len skrývať za Galaxy S10+, no vylúčená zrejme nie je ani možnosť presunutia selfie fotoaparátu pod displej.

Ako však informujú redaktori zo SamMobile, tomuto tvrdeniu odporuje nedávny únik ohľadom Galaxy Fold 2, ktorý naznačil, že technológia zatiaľ nie je pripravená na uvedenie na trh.

Nič ale nie je nemožné. Debut Galaxy Note 20 je navyše ešte stále ďaleko, čo znamená, že sa toho môže ešte veľa zmeniť. Ostávame zvedaví.