Úvod Tlačová správa Pracujete alebo študujete z domu? Vybavte sa Windows 10 za 8,67 €...

Pracujete alebo študujete z domu? Vybavte sa Windows 10 za 8,67 € alebo Office 2019 za 29,50 €!

(Sponzorovaný obsah) Ostať produktívny aj v období karantény nie je jednoduché. Tieto tipy vám môžu pomôcť.

3

Pandémia koronavírusu pokračuje a spolu s ňou sa predlžuje aj dĺžka práce z domu, teda tzv. home office. Mnohí z nás sú odkázaní na kancelársky softvér, ktorého základ tvorí sada nástrojov od Microsoftu.

Najnovšia verzia, Office 2019, pritom ponúka najnovšie funkcie, moderný dizajn a oveľa viac. Teraz za ešte nižšiu cenu než kedykoľvek predtým.

Rutina je dôležitá

Fyzické dochádzanie do práce vytvára určitú rutinu, na ktorú si zvyknete a ľahšie sa dodržiava. Okrem toho, čas, ktorý strávite v práci a čas, ktorý trávite doma s rodinou či priateľmi je jasne definovaný.

Home office túto bariéru rúca a mnohí sa preto strácajú. Čas pre rodinu a čas pre prácu sa im zlieva do jedného, čo môže mať za následok zníženie produktivity. Aj keď pracujete z domu, je dôležité dodržiavať časový harmonogram, ktorý vám pomôže pri  oddelení povinností od príjemných vecí.

Pravidelné prestávky, aj keď je vám pohodlne

Práca z domu je skvelá v tom, že pracovať môžete za stolíkom, v posteli, na gauči alebo ak sa cítite skutočne odvážne, kľudne aj z toalety. Aj napriek tomu, že nájsť si pohodlné pracovné podmienky doma je jednoduchšie ako niekde v kancelárii netreba zabúdať na pravidelné prestávky

Niekoľko výskumov potvrdilo, že pravidelné prestávky vám pomôžu ostať produktívnymi aj vtedy, keď nepociťujete únavu. Ak by ste nepretržite pracovali 7-8 hodín denne, únava sa nemusí dostaviť prvé dni, no po týždni či dvoch by ste si zníženej produktivity všimli.

Microsoft Office 2019
Microsoft Office 2019

Kvalitný softvér

Je viac než pravdepodobné, že v práci pracujete so softvérom, ktorý je na danú činnosť viac než schopný. Bolo by preto naivné myslieť si, že rovnako veľa kvalitnej práce doma zvládnete s nástrojmi, ktoré až tak nepoznáte, resp. ktoré neponúkajú úplne všetky funkcie na aké ste zvyknutí.

Ak je súčasťou vašej pracovnej náplne práca v kancelárskym softvérom Microsoft Office, máme pre vás skvelú správu. Cena Microsoft Office 2019 za posledné týždne klesla na nové minimum. Doteraz totiž stál 58,99 €, čo sa po novom za použitia zľavového kódu Emkeys50 mení na oveľa príjemnejších 29,49 €.

Office 2019 spustíte len na počítačoch a notebookoch s Windows 10, preto ho nezabudnite skontrolovať. Ak by ste mali k dispozícii počítač so starším operačným systémom, nezúfajte. Rovnaký kupón (Emkeys50), totiž funguje aj pri balíčku Windows 10 Pro + Microsoft Office 2019 Pro. Kúpiť si ho môžete za 34,99 €.

Ak ste skôr zvyknutí na staršiu verziu Microsoft Office 2016, ktorá funguje aj na starších operačných systémoch, nebojte sa, aj takúto verziu je možné získať za zvýhodnenú cenu. Nižšie nájdete rozpis aktuálnych a pôvodných cien. Pre ich dosiahnutie zadajte kupón Em16keys40.

Windows 10
Windows 10

Najlacnejší Windows 10

Ak Office máte, no radi by ste si aktualizovali svoj počítač na najnovšiu verziu Windowsu, neváhajte využiť jednu zo zliav nižšie. V ponuke je ako Windows 10 Pro, tak aj Windows 10 Home. Ak nájdete iný softvér, ktorý nie je v zľave, využite kupón Emkeys38 a získajte zľavu 38 %.

Rýchlosť, cena a 100 % hodnotenie

Keysworlds je overený obchodník, ktorý sa špecializuje na predaje CD kľúčov a licencií pre rôzny softvér. Po zaplatení vám bude licencie doručená na vami zadaný e-mailový účet do niekoľkých minút.

V prípade, že by ste počas objednávania alebo po zadaní objednávky narazili na problém, neváhajte kontaktovať podporu obchodu na emailovej adrese service@keysworlds.com, ktorá vám rada pomôže. K dispozícii je 24/7.

Pozn. red.: Text dodaný inzerentom.