Úvod Výrobcovia Samsung Chystáš si kúpiť Galaxy S20+/S20 Ultra? Možno dostaneš parádny darček

Chystáš si kúpiť Galaxy S20+/S20 Ultra? Možno dostaneš parádny darček

2

Keď Samsung v minulom roku predstavil trojicu nových smartfónov Galaxy S10, zákazníkom, ktorí si jeden z modelov predbežne objednali, pribalil ako darček bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds.

Vtedajšia ponuka bola dočasná, zákazníci si preto museli niektorý z nových modelov objednať do 7. marca 2019, aby slúchadlá v hodnote 149 € získali zadarmo.

Predpokladali sme, že sa bude scenár tento rok opakovať. Teraz to potvrdzuje vždy dobre informovaný Evan Blass, ktorý zverejnil reklamný obrázok výrobcu. Ten jasne informuje, že k predbežným objednávkam pre vlajkové lode Galaxy 20 (uvádza len Plus a Ultra) zákazníci aj tento rok dostanú slúchadlá Galaxy Buds+ ako darček, čiže bezplatne.

galaxy buds
Foto: Evan Blass

Slúchadlá Galaxy Buds+ ale ešte oficiálne neexistujú, čo nakoniec platí aj o samotných top-end smartfónoch. Samsung teda vylepšené slúchadlá predstaví zarovno s nimi už 11. februára 2020 v americkom meste San Francisco.

Slúchadlá by mali ponúknuť kvalitnejšiu reprodukciu, dlhšiu výdrž na jedno nabitie a lepšiu kvalitu hovoru podporovanú štyrmi integrovanými mikrofónmi. Žiaľ, na aktívne potláčanie hluku budeme musieť pravdepodobne zabudnúť.

Zatiaľ pochopiteľne nevieme, koľko bude vylepšený model slúchadiel stáť. Rovnako nepoznáme presné podmienky, za akých sa budú dať bezplatne získať. Akcia by však mala po vlaňajšom vzore platiť aj na našom trhu.

Čakať musíme na oficiálne avízo priamo od výrobcu.