Úvod Výrobcovia LG Požičal si LG dizajn od Samsungu? Ich nové používateľské rozhranie vyzerá veľmi...

Požičal si LG dizajn od Samsungu? Ich nové používateľské rozhranie vyzerá veľmi podobne!

0
LG G7 ThinQ

Juhokórejská spoločnosť LG si pripravila pre svojich zákazníkov nové užívateľské prostredie UX 9.0, ktoré prezentuje formou videa na webe YouTube. 

Smartfóny od LG nepatria medzi najpredávanejšie a ani aktualizácie neprebiehajú tak rýchlo, ako by si možno zákazníci tejto spoločnosti želali. V každom prípade inovácie LG neobchádzajú.

LG UX 9.0 je na prvý pohľad prehľadnejším a vzdušnejším užívateľským prostredím, ktorého používanie bude komfortnejšie a príjemnejšie. Podľa videa je jasné, že aj LG nasadzuje tmavý motív prostredia známy ako Dark Mode.

Vlastníkom novších mobilných zariadení značky Samsung bude LG UX 9.0 povedomé. Nedá sa mu uprieť, že sa podobá na OneUI – nové užívateľské prostredie smartfónov a tabletov, ktoré Samsung predstavil v decembri 2018.

UX 9.0
LG G8X ThinQ

LG, žiaľ, zatiaľ nespomína, ktoré smartfóny dostanú aktualizáciu na UX 9.0. Dá sa však predpokladať, že bude priamo spojené s najnovšou verziu operačného systému Android 10. V kontexte nového prostredia spomína len LG G8X ThinQ, smartfón, ktorý je dostupný s netradičným príslušenstvom LG Dual Screen.

Ako LG UX 9.0 vyzerá si môžete pozrieť vo prezentačnom videu nižšie.

https://www.youtube.com/watch?v=22tO2q1cJk8