Úvod Tlačová správa Chceš Windows 10 či Office 2016? Tu ich kúpiš od 9,62 €!

Chceš Windows 10 či Office 2016? Tu ich kúpiš od 9,62 €!

(Sponzorovaný článok) V zľave sa ocitol aj Office 2019 za 41,99 €, nechýbajú ani ďalšie ponuky.

1

Jeseň je v plnom prúde a spolu s ňou prichádzajú aj zaujímavé ponuky od rôznych predajcov. Medzi nimi nemôžu chýbať ani tí, ktorí predávajú licencie Windows či Office. Ak teda čakáte na čo najnižšie ceny, povedzme pre vašu novú PC zostavu, ste na správnom mieste.

CD kľúče pre Windows 10 aj naďalej ostávajú nesmierne populárne. Niet sa čomu čudovať, ide o jeden z najlepších operačných systémov všetkých čias, ktorý by mal poháňať všetky nové počítače a notebooky. Ak ho ešte nemáte, nič sa nedeje. Váš môže byť za veľmi dobrú cenu.

Jedným z predajcov je aj spoločnosť GoodOffer24, ktorá našim čitateľom poskytla exkluzívny kupón, vďaka ktorému môžete ušetriť ďalšie peniaze. Na trhu sú už dlho a na konte majú nesmierne veľa kladných hodnotení, ako je zjavné z prehľadu na TrustPilot.

Späť však k zľave, ktorú GoodOffer24 ponúka pre našich čitateľov. Pri objednávke stačí zadať kupón AGOAP25 a automaticky sa vám započíta zľava 25 %. Nižšie prikladáme niekoľko tipov v jesennom výpredaji na to, ako zľavu využiť. Všetky uvádzané ceny sú už so zohľadnením zľavového kupónu.

Pre náročnejších zákazníkov máme ešte lepšiu ponuku. Pri použití kupónu AGOAP30 si môžete kúpiť Microsoft Office 2019 Professional Plus za 41,99 €, balíček Windows 10 Pro a Office 2019 za 45,49 € alebo Windows 10 Home a Office 2019 za 44,09 €.

Nižšie sú ceny po zadaní kupónu:

Rýchlosť a cena

Azda najväčšou výhodou Goodoffer24 je, ako sme už spomenuli, cena. S tou ide ruka v ruke rýchle doručenie licencie pomocou emailu, takže z nového programu sa môžete tešiť okamžite. Všetky kľúče budete mať bezpečne uložené na emailovej adrese. Ak by predsa len došlo k problémom, neváhajte kontaktovať podporu na info@goodoffer24.com, kde vám veľmi radi pomôžu.

Len pre nové inštalácie

Aktivačný kľúč sa dá využiť len pri čistých inštaláciách Windowsu. Ak už máte nainštalovaný Windows, je nutné ho preinštalovať.

Tento článok vznikol v spolupráci s GoodOffer24. Text inzercie nebol napísaný redakciou. 

1 komentár

Comments are closed.