Úvod Výrobcovia Xiaomi TOP TIP na Vianoce 2019: Xiaomi Mi Scooter Pro – najlepšia kolobežka...

TOP TIP na Vianoce 2019: Xiaomi Mi Scooter Pro – najlepšia kolobežka za 443 € z EÚ skladu!

(Sponzorovaný článok) Najlepšia kolobežka je odteraz ešte lacnejšia.

1

Na jedno nabitie prejde 45 km, dosahuje maximálnu rýchlosť 25 km/h a je spratná, vďaka čomu s ňou môžete cestovať prakticky kamkoľvek. Reč je samozrejme o top modeli spomedzi kolobežiek, Xiaomi Mi Scooter Pro. Kolobežka má maximálny výkon elektromotora až 600 W a disponuje konštrukčným spracovaním, ktoré patrí medzi tie najlepšie.

Elektrické kolobežky na Slovensku za posledný rok prešli poriadnym boomom. Jazdiť na nich v meste je jedna radosť. Nemusíte sa spoliehať na auto či menej spratný bicykel. Stačí naskočiť a svižnou rýchlosťou do 25 km/h sa odveziete prakticky kamkoľvek. Jedným z priekopníkov tohto segmentu je jednoznačne Xiaomi, ktorý predáva niekoľko rôznych typov kolobežiek. Tým naj z naj je práve model Mi Scooter Pro, ktorý je mimoriadne vydarený.

Má všetko, čo by ste potrebovali

Kolobežka disponuje všetkými vymoženosťami, ktoré by ste od nej mohli chcieť. Nechýba špičkový dojazd až 45 km, výkon 600 W či maximálna rýchlosť 25 km/h. Mestské „približovadlo“ od Xiaomi pochopiteľne disponuje kvalitnými brzdami, pneumatikami a systémom rekuperácie, ktorý počas jazdy z kopca či pri brzdení postupne dobíja batériu, vďaka čomu sa predlžuje dojazd.

Oproti klasickej verzii určite poteší aj dobre čitateľný displej či nosnosť až 100 kg pre mohutnejších jedincov. Aj napriek týmto vlastnostiam samotná kolobežka váži len 15 kg, vďaka čomu ju po jazde hravo naložíte či už do auta alebo do výťahu smerom k vášmu pracovnému miestu.

Aplikácia, ktorá zaznamená jazdu

Pochopiteľne, vo výbave Xiaomi produktu nemôže chýbať priame previazanie s príslušnou aplikáciou, ktorá sa postará o záznam aktivity. V aplikácii môžete vidieť zostávajúcu kapacitu batériu, štatistiky z jázd, nastaviť zámok či aktivovať automatický režim.

Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro (celý názov) sa ocitla v naozaj lákavej zľave. V EÚ sklade ju totiž kúpite už za 443,65 €, čo je najnižšia cena, akú sa nám podarila nájsť. Vzhľadom na to, že je tovar expedovaný z EÚ skladu už nedoplácate DPH, ani žiadne iné poplatky. Poslednou výhodou je fakt, že vám zaručene príde do Vianoc. Poštovné v rámci EÚ totiž dlhšie ako 5 pracovných dní netrvá.

Treba sa však poponáhľať. Za akciovú cenu bude predaných len prvých 150 kusov, pričom v čase písania tohto článku je dostupných už len 107 kusov.

Tento obsah sme vytvorili v spolupráci so spoločnosťou CAFAGO.