Úvod Výrobcovia Huawei Veľký ZOZNAM: 33 telefónov Huawei a Honor, ktoré získajú aktualizáciu na EMUI...

Veľký ZOZNAM: 33 telefónov Huawei a Honor, ktoré získajú aktualizáciu na EMUI 10!

1

Väčšina majiteľov Huawei či Honor zariadení nedočkavo čaká na správy týkajúce sa veľkej aktualizácie na Android 10 a s ním spojeného rozhrania EMUI 10. Nová verzia používateľského rozhrania sa objavila na nedávno predstavených modeloch radu Mate 30, no zvyšok ešte stále čaká.

Tak, ako sme očakávali, ďalšie zariadenia, ktoré získajú aktualizáciu sú telefóny radu Huawei P30, vyplýva z informácií, ktoré získal server Gizmochina. K dispozícii je tabuľka s rozpisom aktualizácií, ktoré začnú už v októbri. Celkovo má Huawei nateraz pracovať so zoznamom až 33 zariadení.

Huawei P30 a P30 Pro získajú verejnú beta verziu EMUI 10 už v polovici novembra. Na Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X a Mate 20 RS príde aktualizácia už koncom októbra.

Obľúbené zariadenia radu P20 získajú beta verziu už koncom októbra, Mate 10 zas až koncom novembra.

Čo sa týka zariadení Honor, tam je aktualizácia pre Honor 20, Honor 20 Pro, V20Honor Magic 2 naplánovaná na koniec októbra. Zvyšok zariadení aktualizáciu získa v novembri a decembri, pričom namiesto EMUI 10 príde ich vlastná verzia Magic UI 3.0. Aktualizačný plán pre zvyšok zariadení si môžete pozrieť v tabuľke nižšie.

Aktualizácia na EMUI 10, resp. Magic UI 3.0 okrem iného prináša aj tmavý režim, lepšie zorganizované systémové nastavenia a vylepšenie celého chodu zariadení.