Úvod Hry PUBG Mobile získava vítaný update: Na toto sa tešili všetci poctiví hráči!

PUBG Mobile získava vítaný update: Na toto sa tešili všetci poctiví hráči!

0

PUBG Mobile je jednou z najpopulárnejších hier pre mobilné zariadenia, ktorú vývojári neustále aktualizujú o nový obsah, herné prvky a režimy. Teraz je súčasťou hry aj vynovený systém pre detekciu cheaterov, píše firstpost.com.

Autori PUBG Mobile bojujú s podvodníkmi, tzv. cheatermi, snáď od prvého vydania hry. Systém pre odhaľovanie podvodníkov neustále vylepšujú, no tí sa v hre stále objavujú.

Inovovaný systém dokáže vyhľadávať podozrivý softvér a upravené herné údaje, ktorými si nepoctiví hráči vylepšujú pozíciu v hre. Systém čerpá z obsiahlej internej knižnice zdrojov, ktorá sa neustále rozširuje.

Bezpečnostný tím bude okrem toho monitorovať hráčov, ktorí boli ostatnými užívateľmi nahlásení ako podozriví. Vývojári dokážu účinne sledovať priebeh hry tak, aby dokázali odlíšiť bežné hráčske schopnosti od tých nekalých, podporovaných softvérom a aplikáciami tretích strán.

pubg mobile

Medzi často využívanými prostriedkami sa nachádza tzv. Speed Hack, Aimbot alebo dobre známy Wall Hack. Bezpečnostný tím dokáže odhaleného podvodníka odstaviť z hry aj v reálnom čase, ak to bude potrebné. Pokojne dostane ban v polovici rozohranej hry.

Modernizovaný anti-cheat systém by už mal byť v tejto chvíli aktívny. V poslednej veľkej aktualizácii pribudol nový herný režim Payload, ktorého súčasťou je obrnený transportér BRDM-2, nové zbrane ťažkého kalibru, ale aj helikoptéra.

Červené kanistre s palivom po novom explodujú po zásahu strelou. Tvorcovia tiež zapracovali na optimalizácii pre menej výkonné zariadenia a vylepšili grafiku hry.