Úvod Hry Call of Duty: Mobile pre Android je tu: Sťahujte a hrajte jednu...

Call of Duty: Mobile pre Android je tu: Sťahujte a hrajte jednu z najlepších FPS

0

Hra Call of Duty: Mobile z dielne tvorcov Activision a Tencent je oddnes dostupná pre mobilné platformy Android a iOS. Hrať sa dá aj na PC pomocou emulátora.

Akčná hra pre viacerých hráčov prichádza do mobilných zariadení s prepracovanou grafikou a herným režimom Battle Royale, v rámci ktorého bude na jednej mape medzi sebou súperiť02 až 100 hráčov.

Dostupné sú aj iné herné režimy, ako napríklad Team Deathmatch, Search and Destroy či Free-For-All. Chýbať dokonca nebudú ani ikonické postavy, hlavní hrdinovia „Soap“ MacTavish, Simon „Ghost“ Riley a ďalší.

call of duty mobile

Hra sa v obchodoch s aplikáciami nachádza len chvíľu, no už si stihla vyslúžiť kladné hodnotenia. V obchode Play má na konte hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek, v Apple App Store je hodnotenie ešte vyššie.

call of duty mobile

Call of Duty: Mobile sťahujte na WiFi. Hra má viac ako 1 GB. Po spustení hry absolvujete tutoriál – základný tréning, ktorý vás oboznámi so spôsobmi ovládania a prvkami hry. Battle Royale režim sa vám otvorí až potom, ako odohráte 30 minút v základných režimoch pre viacerých hráčov.

Call of Duty: Mobile pre Android sťahujte TU, verziu pre iOS nájdete TU. Aby sme nezabudli, mobilnú hru si môžete zahrať aj na PC pomocou myši a klávesnice.

Pre tieto potreby autori pripravili oficiálny emulátor GameLoop. Inštaláciu komplikuje fakt, že je lokalizovaný do čínštiny. Aspoň to tak bolo v našom prípade.