Úvod Operátori 4ka 4ka opäť prepisuje štandardy: Za 1 € vám dá až 10 GB...

4ka opäť prepisuje štandardy: Za 1 € vám dá až 10 GB dát

2

Od vstupu najmladšieho operátora na slovenský trh ubehli už 4 roky. Za tento čas sa 4ka postupne vyvíjala, prinášala nové služby a inovovala tie staré. V roku 2017 zákazníkom operátor priniesol nekonečné dáta vôbec prvýkrát, teraz ich prináša opäť. Aspoň podľa ich slov, aj keď marketingové označenie sa s realitou celkom nezhoduje.

1 € = 10 GB dát na 24 hodín

4ka počas včerajšej konferencie uviedla nový balíček – Denné Nekonečno. Ide o balík pre ľudí, ktorí potrebujú veľa dát výnimočne, no nárazovo. Určený je pre zákazníkov, ktorí sú príležitostne na cestách a chceli by v daný deň dostatok dát. Alternatívne je pre ľudí, ktorí idú na víkend mimo dosah svojej Wi-Fi a chcú ostať v spojení so svetom. Za 1 € tak na 24 hodín získajú 10 GB dát (nie nekonečno). Dáta je pritom možné čerpať na celom území Slovenska a dokonca aj v EÚ.

Aktivovať balíček Denné Nekonečno si môžete pomocou SMS v tvare: DN na číslo 950. Aktivácia však momentálne ešte nie je aktívna. 4ka službu spustí až 9. októbra 2019.

V piatok budú dáta zadarmo

V piatok, 4. októbra, budú zákazníci 4ky dátovať zadarmo. Nie je potrebné nič aktivovať, operátor jednoducho nebude dátovú spotrebu v deň svojich narodenín vôbec účtovať. Nekonečné dáta v tento deň opäť môžete míňať v 3G aj 4G sieti.