Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi JIMMY JV53 Plus a JV51: Tieto vysávače od Xiaomi si zamilujete....

Xiaomi JIMMY JV53 Plus a JV51: Tieto vysávače od Xiaomi si zamilujete. Sú fantastické!

(Sponzorovaný článok) Dvojica tyčových vysávačov má na Slovensku nevídaný úspech. Sú kvalitné, výkonné a neprekvapivo lacné.

1

Xiaomi aj v tomto roku pokračuje v inovovaní rôznych kategórií svojich produktov, medzi ktoré okrem robotických vysávačov patria aj tie bezdrôtové. Najnovším prírastkom v rodine Xiaomi je model JIMMY JV53, ktorý sa pomaly ale isto dostáva aj do Európy.

Xiaomi JIMMY JV53 Plus (1 batéria navyše)

Cena: 209,99 € | Doručenie: Zadarmo | Kupón: 3OOOZYFI

Xiaomi JIMMY JV53 je bezdrôtový vysávač s vymeniteľnými nástavcami a zásobníkom o kapacite 0,5 litra. Sací výkon o sile 125 AW zaisťuje 425 W motor, ktorý sa postará o všetky typy nečistôt. Zaujímavou novinkou je technológia odvádzania vlasov a chlpov bez zamotania v nástavci, vysávanie roztočov z matraca či kobercov a ďalšie.

Pochopiteľne, súčasťou každého moderného vysávača by mal byť HEPA filter a inak tomu nie je ani pri JIMMY JV53. Okrem toho sa v balení nachádza aj niekoľko nástavcov, pomocou ktorých hravo povysávate podlahu, postele, čalúnenie či úzke otvory.

Vysávač poháňa vymeniteľná batéria s kapacitou 2 500 mAh, ktorá na jedno nabitie vydrží vysávať slušných 45 minút. Aj napriek tomu je vysávač ľahučký, váži totiž len 1,46 kilogramu.

Výhodou verzie „Plus“ je fakt, že v balení dostanete ešte jednu batériu navyše. To znamená, že keď sa vám tá prvá vybije, druhú môžete mať pripravenú na záskok a môžete pokračovať vo vysávaní bez nutnosti čakania na plné nabitie. To totiž môže trvať až 6 hodín.

Vzhľadom na to, že obchod vám vysávač zašle z EÚ skladunedoplácate DPH ani žiadne iné poplatky navyše. Poštovné máte taktiež zdarma. Nezabudnite však pri objednávke zadať kupón 3OOOZYFI.

Xiaomi JIMMY JV51

Cena: 137,12 € | Doručenie: Zadarmo | Kupón: 3NWS21QH

Xiaomi JIMMY JV51 je lacnejšou verziou výkonnejšieho JIMMY JV53, ktorý však taktiež ponúka vynikajúce vlastnosti, ktoré by ste nemali prehliadnuť. Veľmi dôležitý je napríklad účinný sací výkon 115 W, vďaka čomu povysáva skutočne takmer všetko.

Samozrejmosťou je aj vymeniteľný HEPA filter, ktorý je schopný odfiltrovať 99 % nečistôt od veľkosti 0,3 mikrónu. Vhodný je preto hlavne pre alergikov či do domácností s domácimi miláčikmi.

Poteší aj vysoká výdrž batérie (do 45 minút pri bežnom režime), vďaka čomu by ste mali zvládnuť povysávať plochu do rozlohy 300 metrov štvorcových. Záleží však, ako dôkladne budete vysávať, samozrejme. Ak by ste sa však stretli s nečistotami, ktoré budú odolnejšie, vysávač môžete prepnúť do vyššieho výkonu, pri ktorom sa však skracuje celková výdrž. Naopak, nabíjanie z 0 % na 100 % trvá približne 5 hodín.

Podobne ako pri modeli JV53, aj model JV51 môžete jednoducho prerobiť do ručného vysávača, ktorý sa skvele hodí na vysávanie auta, pohoviek či čohokoľvek iného. Vďaka faktu, že ho poháňa batéria je perfektne prenosný a vhodný do naozaj rôznych situácií. Pripomenieme, že všetky nečistoty sa zbierajú do nádobky s kapacitou 0,5 litra, ktorá sa dá ľahko vyprázdniť.

V balení si nájdete samotný vysávač, mäkkú kefu na tvrdé podlahy, nástavec na rohy, nástavec na vysávanie prachu, hlavicu na koberce, kovovú trubicu, napájací kábel, batériu a stanicu, ktorú môžete navŕtať na stenu.

Veľmi dobrou správou je aj jeho cena, ktorá je podstatne nižšia než pri konkurenčných modeloch. Xiaomi JIMMY JV51 stojí len 137,12 €. Stačí zadať kupón 3NWS21QH. Dopravu máte na Slovensko bezplatnú. Vzhľadom na to, že obchod vám vysávač odošle z EÚ skladunedoplácate DPH ani žiadne iné poplatky.

Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom GeekBuying.