Úvod Výrobcovia Samsung Prvá oprava za akciovú cenu: Samsung vymení prvý pokazený displej na Galaxy...

Prvá oprava za akciovú cenu: Samsung vymení prvý pokazený displej na Galaxy Fold za 149 dolárov

1
Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold, prvý skladací telefón juhokórejského výrobcu, to zatiaľ vôbec nemal ľahké. Pokazil sa ešte predtým, ako sa stihol dostať na pulty predajcov a teraz bojuje s prvými recenziami. Jednou z nich je aj video, v ktorom ho známy YouTuber Zack Nelson už tradične podrobil testom odolnosti.

Samsung si faktu, že Galaxy Fold nedisponuje tak vysokou odolnosťou ako bežné smartfóny veľmi dobre uvedomuje. Aj preto sa rozhodol, že v niektorých krajinách ponúkne výrazne lacnejšiu opravu poškodeného displeja. Samsung spustil 24/7 infolinku, na ktorej môžete nahlásiť prípadné problémy s Galaxy Fold.

Počas prvého roka vlastníctva si pokazený displej môžete nechať prvýkrát opraviť za akciových 149 dolárov. Plnú cenu výmeny displeja zatiaľ síce nepoznáme, no tušíme, že bude podstatne vyššia. Koniec koncov, telefón za 2 000 € nestojí tak veľa bezdôvodne.

Akcia platí len pre tých zákazníkov, ktorí si zariadenie kúpia do 31. decembra 2019 a aj to len na území Spojených štátov amerických. Či niečo podobné Samsung spustil alebo plánuje spustiť aj na území Európy momentálne zisťujeme.