Úvod Výrobcovia Samsung Toto je oficiálne príslušenstvo pre Samsung Galaxy Note10 a Note10+

Toto je oficiálne príslušenstvo pre Samsung Galaxy Note10 a Note10+

0

Samsung Galaxy Note10 a Note10+ je už dostupný na trhu vo viac ako 170 krajinách sveta. U nás do maloobchodného predaja vstúpil 23. augusta. Podobne ako po minulé roky, aj tento rok si výrobca pripravil rad praktického príslušenstva.

Samsung Galaxy Note10 a Note10+ vyzerajú síce majestátne, no z praktických dôvodov je dobré ich dizajn aspoň čiastočne zakryť ochranným puzdrom. Nechcený tvrdší pád na zem môže pri takto drahých zariadeniach zabolieť.

Samsung má v ponuke niekoľko krytov a puzdier, ktoré sú na mieru ušité presne pre Galaxy Note10 a Note10+. Taký LED Cover rozžiari zadnú časť vášho telefónu pomocou náladového svetla a jednoduchých notifikačných ikon. Predávať sa bude v čiernej a bielej farbe za 54,90 EUR.

galaxy note10
Puzdro LED Cover

Clear View Cover je zase priehľadné, tzv. flipové puzdro, ktoré vám umožní prijímať hovory a ovládať hudbu bez toho, aby ste museli otvárať obal. Cena je rovnaká ako v predchádzajúcom prípade – 54,90 EUR.

note10+
Clear View Cover

LED View Cover je taktiež flipovým puzdrom, ktoré je však obohatené o LED osvetlenie. Zobrazia všetky potrebné upozornenia, ale aj efekty, ktoré si prispôsobíte podľa vlastného vkusu. Toto príslušenstvo sa bude predávať za odporúčaných 64,90 EUR v rôznych farbách.

LED View Cover
LED View Cover

Osobným favoritom je Leather Cover. Decentný, ale prémiový kryt z teľacej kože, ktorý je doplnený tlačidlami z kovu. Ochrannú a reprezentatívnu funkciu bude plniť za maloobchodných odporúčaných 49,90 EUR.

Leather Cover
Leather Cover

Cenovo dostupnejšou klasikou je potom Silicone Cover, štandardný silikónový kryt s hladkým povrchom v rôznych farbách, ktorý vám Samsung alebo jeho obchodní partneri predajú za necelých 39 EUR.

note10+
Silicone Cover

Najlacnejšie je však puzdro Clear Cover. Ako názov napovedá, puzdro je priehľadné, vďaka čomu vynikne farebné prevedenie smartfónov, hlavne povrchová úprava Aura Glow. Toto puzdro stojí 19,90 EUR

galaxy note10
Clear Cover

Posledným zástupcom z plejády oficiálnych puzdier je Standing Cover. Kryt odolá nárazom aj vode a navyše podoprie smartfón  v dvoch uhloch. Ideálne pri sledovaní videí v režime na šírku, alebo pri video hovoroch v orientácii zariadenia na výšku. Cena – 34,90 EUR. 

Note10
Protective Standing Cover

K modelu Galaxy Note10+ výrobca dáva adaptér pre nabíjanie s výkonom 25W. Smartfón ale podporuje až 45W nabíjanie. Výkonnejší adaptér si tak musíte dokúpiť, pokiaľ chcete, samozrejme. Tento adaptér aj s obojstranným USB C káblom stojí 54,90 EUR

 Protective Standing Cover
45W nabíjačka

Ak chcete vedieť, aký rozdiel je v rýchlosti nabíjania medzi 25W a 45W nabíjačkou, porovnanie oboch zdrojov nájdete v tabuľke v našej recenzii.  Bezdrôtové nabíjanie sprístupní stojan s podporou technológie Fast Wireless Charging 2.0 za 54,90 EUR

bezdrotova nabijacka

Pokiaľ vlastníte aj inteligentné hodinky Samsung, hodiť sa vám môže duálna podložka pre bezdrôtové nabíjanie Fast Wireless Charging 2.0. Cena 99,90 EUR ale nie je vôbec nízka. Smartfóny Galaxy Note10 už nemajú 3,5 mm audio konektor. Redukcia z USB C na 3,5 mm dostala cenovku 9,90 EUR.

bezdrotova nabijacka

Stratili ste pero S Pen alebo sa vám jednoducho páči iná farba? Žiadny problém. Červené, čierne, modré, strieborné či ružové pero sa predáva aj samostatne, a to za 29,90 EUR

usb c

Príslušenstvo je k dispozícii v e-shope Samsungu, kamenných predajniach a u partnerských predajcov spoločnosti.