Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 10 Už aj Galaxy Note10 a Note10+ majú dostupný indikátor batérie Energy Ring

Už aj Galaxy Note10 a Note10+ majú dostupný indikátor batérie Energy Ring

1
Foto: Energy RIng/Google Play

Samsung Galaxy Note10 a Note10+ majú prednú kameru situovanú do malého otvoru v obrazovke podobne, ako pri vlajkových lodiach z prvého polroka – Galaxy S10 a S10+.

Otvor v obrazovke možno nepredstavuje to najideálnejšie riešenie, vo všeobecnosti však tento prvok užívatelia prijali lepšie ako v prípade kontroverznejších zárezov v obrazovke. Dokazuje to aj obľuba jedinečných tapiet pre domácu obrazovku, ktoré vedia otvory efektne zamaskovať, alebo ich rovno využiť vo svoj prospech.

energy ring
Foto: XDA

V marci sa v obchode s aplikáciami objavila aplikácia Energy Ring, ktorá dokáže premeniť priestor okolo otvoru v obrazovke na indikátor zostávajúcej kapacity batérie. Z prstenca okolo otvoru rovnomerne ubúda podľa spotreby energie. Užívateľ si dokonca môže nastaviť farbu prstenca a ďalšie prvky s ním spojené.

Ak sa vám tento systém pozdáva a kúpili ste si Galaxy Note10 alebo Note10+, Energy Ring už môžete využiť aj pri najnovších vlajkových lodiach z dielne spoločnosti Samsung. Aplikáciu Energy Ring si stiahnete z obchodu Google Play, kam vás dopraví tento odkaz.

Aplikácia je dostupná bezplatne, obsahuje však mikro transakcie, ktoré užívateľom sprístupnia ďalšie funkcie a možnosti prispôsobenia.