Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi JIMMY JV53: Perfektný tyčový vysávač za doteraz najnižšiu cenu priamo z...

Xiaomi JIMMY JV53: Perfektný tyčový vysávač za doteraz najnižšiu cenu priamo z EÚ skladu

(Sponzorovaný článok) Xiaomi vyrobil takmer dokonalý tyčový vysávač, ktorý predáva za neodolateľnú cenu.

1

Xiaomi aj v tomto roku pokračuje v inovovaní rôznych kategórií svojich produktov, medzi ktoré okrem robotických vysávačov patria aj tie bezdrôtové. Najnovším prírastkom v rodine Xiaomi je model JIMMY JV53, ktorý sa pomaly ale isto dostáva aj do Európy.

Xiaomi JIMMY JV53

Cena: 179 € (sivý) alebo 189 € (fialový) | Doručenie: Zadarmo

Xiaomi JIMMY JV53 je bezdrôtový vysávač s vymeniteľnými nástavcami a zásobníkom o kapacite 0,5 litra. Sací výkon o sile 125 AW zaisťuje 425 W motor, ktorý sa postará o všetky typy nečistôt. Zaujímavou novinkou je technológia odvádzania vlasov a chlpov bez zamotania v nástavci, vysávanie roztočov z matraca či kobercov a ďalšie.

Nové strieborné prevedenie dopĺňa fialovú verziu.

Pochopiteľne, súčasťou každého moderného vysávača by mal byť HEPA filter a inak tomu nie je ani pri JIMMY JV53. Okrem toho sa v balení nachádza aj niekoľko nástavcov, pomocou ktorých hravo povysávate podlahu, postele, čalúnenie či úzke otvory.

Vysávač poháňa vymeniteľná batéria s kapacitou 2 500 mAh, ktorá na jedno nabitie vydrží vysávať slušných 45 minút. Aj napriek tomu je vysávač ľahučký, váži totiž len 1,46 kilogramu.

V prípade záujmu o fialový Xiaomi JIMMY JV53 z EÚ skladu nezabudnite použiť kupón 3MMG3NHA.

Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom GeekBuying.