Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy A30s: Vo výbave by sme mali nájsť tri fotoaparáty a...

Samsung Galaxy A30s: Vo výbave by sme mali nájsť tri fotoaparáty a Infinity-V displej

0
Galaxy A30 a A50

Pripravované „s“ varianty Galaxy A telefónov, konkrétne Samsung Galaxy A30s a Galaxy A50s, boli už začiatkom mesiaca mierne odhalené vďaka výsledkom benchmarkových aplikácií. Dnes sme sa dočkali niekoľkých ďalších detailov ohľadom vylepšenej verzie Galaxy A30.

Podľa serveru SamMobile sa môžeme tešiť až na trojicu fotoaparátov umiestnených na zadnej strane telefónu. Zariadenie bude taktiež vybavené Infinity-V displejom. Len pre porovnanie, klasická verzia disponuje len dvomi fotoaparátmi a 6,4-palcovým Super AMOLED Infinity-U displejom.

Vo vnútri A30s by sme mali nájsť osemjadrový procesor3 GB RAM. Mnohí však túto informáciu označujú ako nepravdivú, keďže pôvodný model ponúka 4 GB RAM. Je veľmi nepravdepodobné, že by „s“ verzia Galaxy smartfónu bola v akomkoľvek ohľade horšia ako tá klasická. Ďalej ale môžeme len hádať, keďže toto sú zatiaľ všetky informácie týkajúce sa A30s, ktoré máme.

Galaxy A30

Čo sa týka fotoaparátov, Galaxy A30 ponúka 16 Mpx hlavný5 Mpx ultraširoký senzor. Už vieme, že A30s bude mať ešte o jeden fotoaparát viac, no zatiaľ nevieme, akému účelu bude slúžiť. Mnohí ale veria, že jeho úlohou bude hĺbkové snímanie.

A30 je taktiež vybavený 4 000 mAh batériou s podporou 15 W rýchlonabíjania. Určitú formu vylepšenia teda rozhodne očakávame aj v tomto smere.

Samsung započal hromadnú výrobu Galaxy A30s na území Indie, pričom svetlo sveta by mal uzrieť na konci augusta.