Úvod Výrobcovia Oukitel Oukitel C17 Pro OFICIÁLNE: 3 foťáky, 6,17“ displej a cena, aká sa často...

Oukitel C17 Pro OFICIÁLNE: 3 foťáky, 6,17“ displej a cena, aká sa často nevidí

Oukitel C17 Pro patrí medzi jedny z najzaujímavejších lacných smartfónov. Za svoju cenu toho ponúka naozaj veľa.

0

Vo svete smartfónov, v ktorom sa cena za zariadenie často približuje a veľakrát aj prevyšuje 1 000 € si zaslúžia našu pozornosť aj zariadenia na opačnom konci spektra. Jedným z nich je aj nový Oukitel C17 Pro, ktorý patrí medzi cenovo najdostupnejšie modely.

Jeho hlavným lákadlom sú tri fotoaparáty na zadnej strane, displej takmer bez rámčekov či slušný výkon. Pridajte k tomu lákavú cenovku a dostanete zariadenie, ktoré bude po chuti nejednému záujemcovi snažiacom sa ušetriť vzácne eurá.

Oukitel C17 Pro: Špecifikácia

Cena: 126,88 €

Na prednej strane zariadenia nájdete 6,35-palcový displej s HD+ rozlíšením a 5 Mpx predný fotoaparát. Vnútri tiká osemjadrový procesor Helio P23 (MT6763), 4 GB operačnej pamäte RAM a 64 GB úložisko, ktoré je možné rozšíriť o ďalších 128 GB. O chod systému sa postará 3 900 mAh batéria.

Ako sme spomenuli, jedným z najväčších trhákov je práve trojitý fotoaparát na zadnej strane. Skladá sa z 13 Mpx + 5 Mpx + 2 Mpx senzorov, ku ktorým Oukitel samozrejme pribalil aj LED blesk. Zadnú stranu nakoniec dopĺňa snímač odtlačkov prstov. Čo sa softvéru týka, Oukitel C17 Pro pracuje so stále najnovším Android 9 Pie.

Oukitel C17 Pro sa začal predávať na Aliexpresse za veľmi lákavých 126,88 €. K zariadeniu získate aj priehľadný kryt a krycie sklo na displej.