Úvod Hry Jedna z najlepších mobilných hier, Monument Valley, dostane pokračovanie

Jedna z najlepších mobilných hier, Monument Valley, dostane pokračovanie

0
monument valley 2

Titul Monument Valley patrí medzi najlepšie hry pre mobilné zariadenia, ktorý má na konte obrovské množstvo stiahnutí a pozitívnych recenzií.

Hra sa dokonca objavila v populárnom seriáli House of Cards, v ktorom si ňou krátil čas Frank Underwood. Hlavná postava, ktorú stvárnil Kevin Spacey. Monument Valley je logickou hrou, ktorú okrem zaujímavého príbehu charakterizuje krásne vizuálne spracovanie a netradičná herná mechanika.

Prvý diel vznikol v roku 2014 a o tri roky neskôr, v roku 2017 uzrelo svetlo sveta pokračovanie Monument Valley 2. Vývojári z ustwo games od 5. júna 2017 do 4. júna 2018 zaznamenali 3 495 056 oficiálne predaných kópií hry, za čo utŕžili takmer 10,5 milióna dolárov.

Vývoj hry trval 70 týždňov a stál necelé 3 milióny dolárov aj s nákladmi na marketing. Takto úspešná hra si zaslúži ďalšie pokračovanie, ktoré sa stane skutočnosťou. Ako informuje The VergeMonument Valley 3 sa začína vyvíjať.

Monument-Valley-2
Monument Valley 2

Potvrdzujú to aj samotní tvorcovia na sociálnej sieti Twitter. V rámci príspevku hľadajú do svojho tímu nového člena, ktorý by nastúpil na pozíciu herného riaditeľa. Keďže sa na hre ešte len začína pracovať, tak skoro sa v obchodoch s aplikáciami neobjaví.

Okrem toho môže byť najskôr dostupná pre platformu iOS a až niekedy neskôr pre Android. S rovnakou exkluzivitou pre vlastníkov smartfónov a tabletov od Apple bol uverejnený aj posledný 2. diel hry.

Voľné chvíle si zatiaľ môžete skrátiť výbornou hrou This War of Mine, ktorá je stále dostupná s výrazne zníženou cenou. Verzia Android stojí 1,99 € namiesto pôvodných 11,99 €. Verzia pre iOS stojí 2,29 €.