Úvod Hry Za perfektnú fotku 10 000 €: Huawei spustil InFocus Awards 2019

Za perfektnú fotku 10 000 €: Huawei spustil InFocus Awards 2019

0
Huawei Mate 20 Pro

Huawei aj tento rok spustil zaujímavú súťaž, do ktorej sa môže zapojiť každý nadšenec mobilnej fotografie, ktorý svoje zážitky zachytáva smartfónom značky Huawei. Anketa tento rok nesie názov InFocus Awards 2019 a vznikla v spolupráci s cestovateľským portálom Trip Advisor

Úlohou súťaže je nielen upozorniť na stále rastúcu obľubu mobilnej fotografie, ale zároveň aj nájsť talentovaných fotografov, ktorí k vytváraniu vydarených fotiek používajú smartfóny.

Nadšenci môžu súťažiť v šiestich kategóriách zameraných na posúvanie hraníc vizuálnych zážitkov:

  • #Emotion Tag – vyjadrenie emócií prostredníctvom fotografie.
  • Faces – experimentovanie s identitou a silou portrétovej fotografie.
  • Hello, Life! – zdieľanie emócií a inšpirácie z každodenných zážitkov.
  • Going the Distance – objavovanie nových miest a zážitkov s využitím nových funkcií
    mobilného fotoaparátu, ako sú teleobjektív, super širokouhlý snímač alebo makro
    fotografie.
  • Storyboard – vyrozprávanie príbehu v 9 snímkach, mriežka fotografií, ktorá zachytáva
    pútavý príbeh.
  • Video kategória Life Now – zachytenie príbehu na videu s dĺžkou max. 30 sekúnd.

Ako sa zapojiť?

Ak ste so svojim smartfónom zhotovili fotografiu, ktorá spĺňa parametre kategórií uvedených vyššie, jednoducho ju nahrajte do online galérie na tejto adrese. Čas máte do 11. augusta.

huawei
InFocus Awards 2019

V období od 24. júna do 18. augusta je možné na uvedenej stránke hlasovať za najlepšie fotografie v každej kategórii. Následne vyberie celkového víťaza odborná porota. Aktuálna foto súťaž je prirodzenou reakciou na množstvo fotografií, prostredníctvom ktorých dnes ľudia komunikujú a nesie jasný odkaz:

Nemusíte byť profesionál na to, aby ste svetu ukázali svoj fotografický talent. Jediné, čo k tomu potrebujete, je smartfón Huawei.

Porota

Po ukončení verejného hlasovania (18. augusta) bude vybrané fotografie hodnotiť porota zložená z odborníkov a uznávaných fotografov.

Pozvanie do poroty prijal prezident Huawei CBG pre stredoeurópsky región Yanmin Wang, poľský fashion fotograf Marcin Tyszka, dánsky fotograf celebrít Nikolaj Thaning Rentzmann, architekt Yener Torun či slávny majster objektívu VuTheara Kham, ktorý sa preslávil hrou so svetlom a grafikou v pouličných záberoch.

Podrobnejšie informácie o jednotlivých porotcoch nájdete TU.

Ceny

Na víťaza hlavnej ceny (Grand Prix) čaká notebook Huawei MateBook 13, inteligentné hodinky Watch GT a finančná odmena 10 000 EUR. Ďalej získa e-voucher v hodnote 250 USD na portáli Trip Advisor.

Jeho víťazný záber bude tiež uverejnený na domovskej stránke portálu Trip Advisor po dobu jedného týždňa v týchto krajinách: Švédsko, Poľsko, Dánsko, Rakúsko, Nórsko, Fínsko, Česká republika, Grécko, Maďarsko, Izrael, Srbsko, Slovensko a Turecko.

Výhercovia prvej ceny v každej kategórii získajú Huawei MateBook 13, hodinky Watch GT, prémiový smartfón Huawei P30 Pro a 2 000 EUR, rovnako ako e-voucher v hodnote 250 USD na portáli Trip Advisor.

Pre víťazov druhej ceny v každej kategórii je pripravený špičkový fotosmartfón Huawei P30 Pro. Výhercovia tretieho miesta v každej kategórii získajú Huawei P30. Víťaz Ceny publika vyhrá smartfón Huawei P30 Pro a hodinky Watch GT.

Pokiaľ vás súťaž oslovila, navštívte stránku huawei.com/infocusawards/sk, kde nájdete všetky podrobnosti.