Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 10+ Samsung Galaxy Note 10+ bude bezkonkurenčný: Na jeho displej nebude mať žiaden...

Samsung Galaxy Note 10+ bude bezkonkurenčný: Na jeho displej nebude mať žiaden iný telefón

1

Do predstavenia nových vlajkových lodí z dielne spoločnosti Samsung zostávajú už len necelé dva týždne. Nedávno sme spoznali základné parametre modelu Note 10, no vrcholom predstavenia bude ešte vybavenejší (a drahší) Note 10+.

Samsung Galaxy Note 10+ by mal náročným užívateľom ponúknuť doposiaľ asi najlepší pomer plochy obrazovky voči prednému panelu. Informátor Ice universe na základe vizualizácií hovorí, že displej bude zaberať až 92,5 % z prednej strany zariadenia.

Postranné okraje by mali byť hrubé len 1,5 milimetra. Horný rámik – čelo – bude mať približnú hrúbku 2 milimetre a brada, spodný rámik, by mal byť aj tento rok o niečo hrubší (3,7 milimetra).

Zaujímavý je aj samotný otvor pre selfie kameru. Mal by mať priemer len 4,2 milimetra. Vzhľad skutočného zariadenia sa môže od vizualizácií mierne líšiť, no nároční záujemcovia by mali dostať absolútne maximum zobrazovacej plochy. A nielen to.

note 10+
Foto: Ice universe

Experti zo spoločnosti DisplayMate, ktorá sa okrem iného zaoberá testovaním a porovnávaním všetkých typov obrazoviek, určite ohodnotia aj 6,8-palcový displej Galaxy Note 10+.

Obrazovka vlaňajšieho Galaxy Note 9 dostala od DisplayMate najvyššie hodnotenie a v danej dobe išlo o smartfón s najlepším displejom na trhu. V podstate s rovnako vysokým výsledkom skončilo aj testovanie obrazovky Galaxy S10.

Zatiaľ nevieme, aké hodnotenie od DisplayMate si Note 10+ odnesie. Môžeme ale celkom dobre predpokladať, že bude opäť najvyššie. Samsung to s obrazovkami jednoducho vie.