Úvod Výrobcovia Samsung Toto všetko ponúkne pripravovaný Galaxy A10s! Rátať môžete aj s priaznivou cenovkou

Toto všetko ponúkne pripravovaný Galaxy A10s! Rátať môžete aj s priaznivou cenovkou

0
Galaxy A10 - FOTO: Glob Tech NEWS

Aj keď ešte nebol predstavený, Galaxy A10s sa už stal členom programu Android Enterprise, čo znamená, že ponúkne vývojárske nástroje a rozhrania API pre správu podnikovej mobility (EMM). Okrem tejto novinky sme sa ale dočkali aj renderu prednej strany a stručného zoznamu špecifikácií. Na novinku upozornil web SamMobile.

Galaxy A10s sa vo veľkej miere podobá na štandardný model Galaxy A10, teda aspoň čo sa prednej strany týka. Samsung sa ale zrejme pohral s rozpoložením fyzický tlačidiel. Aj keď to na renderi veľmi nevidno, tlačidlá na ovládanie hlasu boli presunuté na ľavú stranu. A áno, hlasitosť na A10s budete ovládať prostredníctvom dvoch tlačidiel, nie jedného.

Galaxy A10s (render) – FOTO: SamMobile

O zadnej strane sa toho vie len veľmi málo, keďže render zobrazuje len tú prednú. Vieme však, že Galaxy A10s bude vybavený dvoma zadnými fotoaparátmi, pričom jeden z nich ponúkne rozlíšenie 2 Mpx.

Stručný prehľad špecifikácií

Čo sa týka hardvérových špecifikácií, Galaxy A10s ponúkne 6,2-palcový displej, 2 GB RAM, 32 GB interného úložiskasnímač odtlačkov prstov. Smartfón dorazí bez NFC, no pobeží na Android 9 Pie.

Galaxy A10s špecifikácie – FOTO: SamMobile

Zatiaľ žiaľ nevieme, kedy a za koľko sa bude Galaxy A10s predávať. Avšak súdiac podľa špecifikácií a jeho podobnosti s klasickým Galaxy A10, odhadujeme, že cena sa bude pohybovať na hranici od 150 do maximálne 200 eur.