Úvod Výrobcovia Xiaomi Prečo míňať viac? Tieto Xiaomi zariadenia sú lacnejšie než kedykoľvek predtým!

Prečo míňať viac? Tieto Xiaomi zariadenia sú lacnejšie než kedykoľvek predtým!

Sponzorovaný článok.

1
vysokotlaky cistic

Rok 2019 je jednoznačne rokom technológií. Na trhu sa objavili skutočne šikovné vecičky, ktoré nám pomáhajú spríjemniť každý deň. Nižšie nájdete 2 Xiaomi zariadenia, ktoré sú medzi Slovákmi extrémne obľúbené.

Xiaomi Roborock S55

Cena: 359,99 € | Dostupnosť: EÚ sklad | Kupón: HCYSR5AM (15 € zľava)

Čas je drahocenná komodita, ktorou plytvať nie je zrovna to najrozumnejšie riešenie. Pomôcť so šetrením času vám môže aj šikovný pomocník z dielne Xiaomi. Roborock S55 je robotický vysávač vlastným rozumom a prehľadom o tom, kde sa nachádza. Vďaka senzorom si vie zmapovať svoje okolie a na základe týchto informácií zvoliť čo najefektívnejšiu trasu vysávania.

xiaomi

To ale nie je všetko. S55 má vo svojej výbave aj funkciu umývania. Stačí ho osadiť násadou (mopom), naliať doň vodu a čistiaci prostriedok a pustiť ho naprieč svetom podláh. Robot má 5 200 mAh batériu, dokáže zdolávať prekážky vysoké 2 centimetre, no a čo sa motora týka, ten vie vyvinúť sací tlak až 2 000 Pa. Len pre zaujímavosť – to je dosť na to, aby dokázal „vcucnúť“ olovené guľôčky.

Robotický vysávač prináša niekoľko zaujímavých vylepšení ako napríklad tichší chodvďaka lepšiemu tesneniu či vynovený dizajn hlavnej kefy, ktorá vie lepšie odvádzať vlasy do nádobky s nečistotami. Vďaka tomu ju už nebudete musieť tak často čistiť a rozmotávať z nej povysávané chlpy alebo vlasy.

Samozrejmosťou je pochopiteľne prepojenie s aplikáciou, cez ktorú môžete vysávaču zadávať príkazy, ovládať ho alebo mu plánovať prácu. Zobrazia sa vám v nej aj informácie ako pôdorys vášho bytu/domu podľa toho, čo vidí on sám, informácie o batérii a ďalšie zaujímavé údaje.

Xiaomi Jimmy JW31

Cena: 120,99 € | Dostupnosť: EÚ | Kupón: waEZNCFT (15 € zľava)

Leto je v plnom prúde, čo je perfektný čas vytiahnuť von auto a poriadne sa mu povenovať. Vyupratovať ho zvonku aj zvnútra dá poriadne zabrať, s čím vám môže pomôcť zaujímavý produkt od Xiaomi.

Volá sa Xiaomi JIMMY JW31 a tak ako sme už naznačili, ide o vysokotlakový čistič, ktorý môžete napojiť na akýkoľvek zdroj vody – kľudne aj vedro plné vody či rieku.

Vnútri čističa sa nachádza filter, ktorý zabráni prekĺznutiu nečistôt, ktoré by mohli poškodiť karosériu, resp. lak vozidla. Súčasťou čističa je aj niekoľko režimov. Medzi tie využívanejšie patrí napríklad režim Eco Energy s nižším tlakom. Využíva sa napríklad pre umývanie čelného okna alebo kľudne aj na umytie zablateného psíka.

Vnútri Xiaomi JIMMY JW31 sa nachádza 5 batérií, každá s kapacitou 2 500 mAh. Ponúknuť by mali dosť času na umytie dvoch áut. Keď sa čistič nakoniec vybije, opäť ho nabijete priloženou 21 W rýchlonabíjačkou. Z 0 % na 100 % sa nabije za 2,5 hodiny.

Pre zníženie ceny nezabudnite použiť zľavový kód waEZNCFT. Zariadenie vám bude doručené priamo z nemeckého skladu, čo znamená, že nebudete doplácať DPH ani žiadne ďalšie poplatky.