Úvod Výrobcovia Samsung Druhý pokus? Samsung Galaxy Fold je vraj pripravený vrátiť sa na trh

Druhý pokus? Samsung Galaxy Fold je vraj pripravený vrátiť sa na trh

0
Samsung Galaxy Fold

Pred dvoma týždňami sme sa dozvedeli, že Samsung úspešne dokončil nový dizajn pre svoj Galaxy Fold, ktorý bol krátko na to spozorovaný v hlavnom meste Indie. Stále sme však nepoznali presný dátum jeho vydania, keďže si v tom čase prechádzal testovaním.

Práve táto fáza je však podľa stránky The Elec na konci, pričom výsledky hovoria jasne – Samsung Galaxy Fold je pripravený sa opäť vrátiť na trh. Informácie ďalej spracoval server SamMobile.

Podľa uvedeného zdroja tento verdikt vydali skúsení experti, ktorí Fold údajne dosť potrápili. Ich skupina pozostáva z profesionálov a profesorov z dvoch univerzít hlavného mesta Južnej Kórey, Soulu.

Môže ísť o planý poplach

Smutnou správou však je, že hovoríme o ďalšej neoficiálnej informácii týkajúcej sa pokroku Samsungu v oblasti pretlačenia Galaxy Fold späť na trh, tentokrát bez alebo aspoň s čo najmenším počtom chýb. Mierne skeptický pohľad na vec je teda podľa nás v tomto prípade viac než vhodný.

Nič však nebolo vyvrátené

Na druhú stranu, všetky z verejne dostupných informácií týkajúcich sa návratu Galaxy Fold, ktoré nájdete aj na našom webe, neboli doposiaľ ani oficiálne vyvrátené. Pokiaľ sú teda zdroje pravdivé a skladací smartfón z dielne juhokórejského giganta je skutočne pripravený, na oficiálny dátum už nebudeme čakať pridlho.