Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 10 Samsung Galaxy Note 10: Príde v 2 verziách + možný dátum predstavenia!

Samsung Galaxy Note 10: Príde v 2 verziách + možný dátum predstavenia!

3

S únikmi, ktoré súvisia s očakávaným Galaxy Note 10, sa podľa všetkého roztrhlo vrece. Po renderoch finálneho dizajnu, absencii 3,5 mm portu a vyššej cenovke je na svete aj predpokladaný dátum predstavenia vrátane potvrdenia, že nám Samsung tento rok naservíruje až dva rôzne modely.

Pôjde vraj o klasický Galaxy Note 10 a lepšie vybavený Note 10 Pro, ktorý príde s 5G konektivitou. Teda aspoň tak tvrdí renomovaný kórejský web ETnews, čím iba potvrdil predchádzajúce špekulácie. Nedávno sme tu mali niekoľko renderov, ktoré nám poskytli pohľad na dva rôzne veľké smartfóny.

Čo sa týka predstavenia, Galaxy Note 10 uzrie svetlo sveta 10. augusta, čo sme tak trochu čakali. Spustenie predaja by mohlo nastať v priebehu nadchádzajúcich týždňov po uvedení. Čím skôr, tým lepšie pre Samsung, pretože nám onedlho ukáže svoje novinky aj spoločnosť Apple. Huawei je zatiaľ kvôli dočasnej licencii od Google mimo hry.

5G a vyššia cena

Keďže Galaxy Note 10 Pro ponúkne 5G konektivitu, je viac ako pravdepodobné, že narastie jeho cenovka. Technologické kuloáre nedávno spomínali až 20-percentné navýšenie minuloročnej základnej sumy. Tá sa po príchode Galaxy Note 9 na pulty pohybovala okolo 1 000 eur, čo naznačuje, že si zaň výrobca tento rok môže vypýtať až o 200 eur viac.