Úvod Výrobcovia Oukitel Oukitel predstavil ďalšiu novinku z nižšej triedy: Oukitel C16 Pro vstupuje do...

Oukitel predstavil ďalšiu novinku z nižšej triedy: Oukitel C16 Pro vstupuje do predpredaja

Tlačová správa.

0

Čínska spoločnosť Oukitel tento rok už stihla predstaviť niekoľko nových smartfónov, a to od tých najzákladnejších až po tie s poriadnym výkonom a obrovskou výdržou na jedno nabitie. Aj napriek tomu uzrela svetlo sveta ďalšia novinka.

Tú výrobca definuje ako zariadenie s nižšej triedy s parádnou cenovkou a pomenovaním Oukitel C16 Pro. Ak sa teda obzeráte po zariadení tohto druhu alebo ste si len vyčlenili menší rozpočet na nový smartfón, čítajte ďalej.

Oukitel C16 Pro je vybavený 5,71-palcovým displejom s HD+ rozlíšením (1 520 x 720) a úzkym pomerom strán 19:9. Vďaka tomu bude manipulácia jednou rukou jednoduchá a pohodlná aj napriek tomu, že displej nepatrí medzi tie najmenšie. Zadná strana je tvorená krásnou kovovou textúrou, ktorá nielen pekne vyzerá, ale je aj odolná voči odtlačkom. Vybrať si môžete z fialového alebo čierneho prevedenia.

O výkon zariadenia sa stará štvorjadrový procesor MediaTek MT6761P s taktom 2.0 GHz, ktorému asistuje 3 GB operačná pamäť. Tá sa v kombinácii s operačným systémom Android 9 Pie postará o čo najplynulejší chod pri každodenných úlohách.

Novinka Oukitel C16 Pro je už uvedená na oficiálnych stránkach výrobcu a práve vstupuje do predaja. Jeho cena je, samozrejme, veľmi atraktívna a predstavuje 62,78 EUR.

Špecifikácie Oukitel C16 Pro

  • Displej: 5,71“ HD+ rozlíšenie (1 520 x 720)
  • Procesor: MT6761P, štyri jadrá s taktom 2.0 GHz
  • Batéria: 2 600 mAh (vymeniteľná)
  • Primárna kamera: 8 Mpx + 2 Mpx
  • Sekundárna kamera:  5 Mpx
  • Pamäť: 3 GB RAM + 32 ROM (rozšíriteľná o 128 GB)
  • OS: Android 9.0 Pie