Úvod Operátori Orange Operátor Orange a hudobníci vyzývajú fanúšikov: Pozerajte na pódium, nie do telefónov!

Operátor Orange a hudobníci vyzývajú fanúšikov: Pozerajte na pódium, nie do telefónov!

0
Foto: pxhere.com

Leto je nielen u nás každoročne spojené aj s hudobnými podujatiami a rôznymi festivalmi, z ktorých si návštevníci vždy odnesú množstvo zážitkov. Orange pri tejto príležitosti spolu so slovenskými hudobníkmi spúšťa kampaň mobil dole #hlavahore. 

Ako informuje v tlačovej správe, kampaň mobil dole #hlavahore odštartovala slovenská skupina Billy Barman. Na sociálnych sieťach zverejnila video zo svojho koncertu, kde fanúšikov požiadala, aby odložili svoje mobilné telefóny.

Umelci hovoria, že namiesto vysmiatych tvárí svojich fanúšikov vidia ich telefóny, čím sa oberajú o zážitky a jedinečnú atmosféru zo živého vystúpenia.

Kampaň si kladie za cieľ upozorniť na zmysluplné používanie technológií v životoch a návrat k skutočnému a nie virtuálnemu prežívaniu jedinečných okamihov. Kampaň okrem skupiny Billy Barman podporili aj raperi VecTono S., či členovia reggae skupiny Medial Banana Erik ŠulcPoky man.

Festival Pohoda    

Orange je už 8. rok po sebe partnerom najväčšieho slovenského festivalu Pohoda, ktorý sa tento rok opäť koná na trenčianskom letisku (11. – 13. 7. 2019). Operátor festival pokryje bezplatným WiFi pripojením a zákazníkom, ktorí si aspoň na hodinu odložia svoj mobilný telefón v špeciálnej úschovni v Orange zóne, daruje extra porciu bezplatných dát s objemom 5 GB.

Orange na festival Pohoda prinesie iniciatívu Darujme starým mobilom nový život, ktorou motivuje k ekologickej likvidácii starých mobilov. Návštevníci, ktorí prinesú na Pohodu starý mobil, budú súťažiť o 5 vstupeniek na ďalší ročník festivalu.

Myšlienku podporila kapela Puding pani Elvisovej, ktorá dokonca prispôsobila text svojho hitu Mladí chemici.

Ctibor Bachraty
Festival Pohoda. Foto: Ctibor Bachratý, wikimedia.org

V rámci Nadácie Orange na Pohode nájdete Optimistan, v ktorom sa bude diskutovať o ekologických, celospoločenských a verejnoprospešných témach. Orange ďalej na Pohodu prinesie tzv. nabíjačkárne pre dobíjanie smartfónov a iných zariadení, núdzové telefóny určené pre bezplatne núdzové volania a samozrejme veľký Orange stage.

Návštevníkom bude nápomocná mobilná aplikácia pre iOS a Android Pohoda 2019 powered by Orange (dostupná neskôr), v ktorej nájdu všetky dôležité informácie, mapu areálu, organizačné pokyny, predpoveď počasia či napr. upozornenia na koncerty. Pomocou funkcie „Kamaráti“ nájdete v areáli aktuálnu polohu svojich priateľov.

Užite si festivalové leto a hlavne hudobné vystúpenia podľa hesla „mobil dole #hlavahore!