Úvod OnePlus OnePlus 7 Je to potvrdené: OnePlus 7 Pro bude vybavený pamäťou typu UFS 3.0

Je to potvrdené: OnePlus 7 Pro bude vybavený pamäťou typu UFS 3.0

0

OnePlus 7 Pro má byť pekelne rýchly, na čo výrobca upozorňuje vo svojich rozbehnutých reklamných kampaniach. Nepostará sa o to len výkonný Snapdragon 855, ale aj úložisko najnovšieho štandardu UFS 3.0.

UFS 3.0 ponúka oproti predchádzajúcej generácii UFS 2.1 približne dvojnásobnú rýchlosť (23,2 Gbps), spotrebuje menej energie a dokáže optimálne pracovať v prostredí s rozsahom teplôt -40°C do 105°C.

Ešte začiatkom roka to vyzeralo, že takouto internou pamäťou bude disponovať prémiový Samsung Galaxy S10+. Nestalo sa tak. Kórejský výrobca si tento typ pamäte nechal pre skladací Galaxy Fold a 5G verziu zariadenia Galaxy S10. Je viac ako isté, že ho dostane aj Galaxy Note 10.

oneplus 7 pro
Foto: Ishan Agarwal

OnePlus 7 Pro sa zaradí k pár málo zariadeniam, ktoré sú rýchlejšou a energetický úspornejšou pamäťou vybavené. Potvrdil to na sociálnej sieti Twitter riaditeľ spoločnosti Pete Lau.

Nová vlajková loď z dielne OnePlus bude predstavená o pár dní a je už pomerne podrobne zmapovaná. Vieme, ako bude vyzerať, aký ponúkne displej či fotoaparát. Dokonca sa už spomína aj základná cena. Všetky ďalšie podrobnosti nájdete TU, v minulom článku.

Oficiálne predstavenie sa odohrá budúci týždeň v utorok, 14. mája.