Úvod Oukitel Oukitel K9 Novinka od Oukitel: K9 ponúka obrovský displej, 6 000 mAh batériu a...

Novinka od Oukitel: K9 ponúka obrovský displej, 6 000 mAh batériu a parádnu cenovku

0

Výrobcovia smartfónov sa v súčasnosti zameriavajú aj na výrobu čo najväčších displejov s čo najväčším pomerom strán, čo zákazníci vítajú s otvorenou náručou.

Rovnako je na tom aj výrobca Oukitel, ktorý svoju novinku K9 vybavil skutočne obrovskou obrazovkou pre tých, ktorí obľubujú konzumáciu multimediálneho obsahu práve prostredníctvom displeja svojho smartfónu.

Zobrazovací panel tak dosahuje až 7,12-palcovú uhlopriečku pri rozlíšení Full HD+, ktorá podmienkam takýchto používateľov dokonale vyhovie. Výrobcovi sa tiež podarilo vylepšiť pomer obrazovky voči telu zariadenia a takisto aj jeho hrúbku, ktorá predstavuje 8,9 mm.

Zadnú stranu tvorí lesklá povrchová úprava so zaujímavým vizuálnym efektom, ktorá je dostupná buď v čiernej alebo v modrej farbe. Nájdete tu tiež duálnu kameru, ktorú tvorí 16 Mpx fotoaparát od Sony a 2 Mpx pomocný fotoaparát. Predná kamera bola vybavená 8 Mpx rozlíšením a nachádza sa vo výreze v tvare kvapky.

Aj v tomto prípade tu nájdeme 6 000 mAh batériu, no s vylepšením životnosti a lepším manažmentom spotreby energie. Vďaka novému čipsetu tak táto kapacita vydrží dlhšie ako 6 300 mAh batéria v prípade Oukitel K6 alebo 6 080 mAh batéria v prípade K6000 Plus. Okrem toho disponuje aj podporou pre rýchle nabíjanie prostredníctvom USB-C portu, ktoré potrvá len 1,5 hodiny.

O pohon sa stará SoC procesor Helio P35 s taktom jadier 2,3 GHz, ktorý je vyrábaný 12 nm procesom. Asistuje mu tiež 4 GB operačná pamäť a 64 GB úložisko. Kompletné špecifikácie nájdete na oficiálnej stránke predajcu Banggood.com.

Ako je už o zariadeniach od Oukitel známe, samozrejmosťou je aj veľmi prijateľná cenovka, ktorá v tomto prípade predstavuje 199,99 dolárov (178,87 EUR).